dominikciolek999 Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 Gra ktoś w tą klasyczną gierkę na patchu 1.5 ? Jeżeli tak to prosił bym o kontakt, wieczorami można poprzycinać :) Quote Link to post Share on other sites
camus18 Posted July 1, 2010 Report Share Posted July 1, 2010 mam na dysku jeszcze chyba;> Jakieś 2 miechy temu jeszcze pogrywałem sobie. Na razie średnio stoję z czasem aby grać :( Ale można kiedyś Quote Link to post Share on other sites
Janek Posted July 5, 2010 Report Share Posted July 5, 2010 Gram praktycznie codziennie. Serwery: Karkand Boobies Leet.com Cool EA (jakis francuski, gdzie sa same nooby) Moj nick to ShooterOfHaven. Quote Link to post Share on other sites
adam1981 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Słuchajcie a jak jest ogólnie z serwerami, sporo jest ich? Warto kupić grę żeby pograć (naturalnie z dodatkami)? Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Tak, warto Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Gra jest fajna, ale czy warta kupna? :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
denvey Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 A czy 40 zł to tak dużo? Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Więcej miesięcznie na kulki wydaję ;p Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Dla mnie tak. A o grę można poprosić studenta mieszkającego w akademiku który na pewno "zakupi" ową grę. Graj jest ciekawa, jeszcze jakby było trochę więcej broni...ale co tam gra jest spoko. Quote Link to post Share on other sites
FanatykAK Posted November 16, 2010 Report Share Posted November 16, 2010 O ile nie przeszkadza ci silenie się na realizm, oraz mnóstwo bunnyhopujących noobków. Z BF 2 jest ten problem że ta gra ( przynajmniej wg. mnie) nie może się określić- nie jest to realistyczne ( dopiero po modzie Project Reality jest fajnie), ale też wytrzymujesz za mało strzałów, żeby grać w to jak w arcade. Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 (edited) Gra wymiata, ja za tą śmieszną cenę każdy szanujący się fan fps powinien ją mieć. Grałem w nią rok i jest świetna. Broni jest po prostu multum,a jak dla kogoś około 40 to mało to niech zagra w Medal of Honor. Będzie wiedział co znaczy mało ;) Edited November 22, 2010 by Hawk995 Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 40? W podstawowej wersji gry jest 26. 6 specjalizacji po 2 bronie każda = 24 2 pistolety = 26 Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Gra wymiata, ja za tą śmieszną cenę każdy szanujący się fan fps powinien ją mieć. Grałem w nią rok i jest świetna. Broni jest po prostu multum,a jak dla kogoś około 40 to mało to niech zagra w Medal of Honor. Będzie wiedział co znaczy mało ;) Myślę, że Borderlands jest wprost stworzone dla Ciebie. Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Dużo broni tam? Ja lubię gry w typie stalkera, gdzie broni jest dużo i można ją modyfikować. Quote Link to post Share on other sites
Hawk995 Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Brak modyfikacji.. a szkoda. Ale czego się spodziewać, gra ma swoje lata. Quote Link to post Share on other sites
majster988 Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Ja się o Borelandsa pytam. W BF'a długo przypalałem, majorem byłem. Ale kumplowi konto sprzedałem. 110 PLN. Quote Link to post Share on other sites
Kedrab Posted November 22, 2010 Report Share Posted November 22, 2010 Ja cały czas od czasu do czasu pykam. Mam zamiar z jednym gościem zrobić rozgrywke ze scenariuszem. Broni jest napewno wiecej niz 26. 4 frakcje razy 6 specjalizacji 24 + 2 6 pistoletów + rakietnice itp + 2 razy po broni z unlocków dla każdej specjalizacji i mamy cos około 40 paru jak nie wiecej. Poza tym Battlefield graczami stoi a nie bronią. Taki jego urok ogarnięty team zaje rozgrywka. Quote Link to post Share on other sites
darksoviet Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Tylko o to właśnie chodzi żeby gracze byli spoko, a nie że jak wołasz medic to pies z kulawą nogą do Ciebie nie podejdzie. Przepraszam za pomyłkę kierowałem się demówką. Quote Link to post Share on other sites
Guest extremateria Posted November 23, 2010 Report Share Posted November 23, 2010 Jesli temat wciaz aktywny, a gracze chetni to ja sie do was przylacze. Mam nadzieje na takich graczy, o jakich pisze darksoviet, czyli zeby byli "spoko". Zadne rambo, i coco jumbo. Tylko powazne zespolowe granie. Quote Link to post Share on other sites
Cruzer69 Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Trochę odkopie temat a mianowicie mam problem z patchem 1.5 tzn nie moge wogóle włączyć instalatora, mam windowsa 7. Chodzi o to że klikam na jego ikonę dwa razy, włącza się przez 0,1s i po tym czasie następuje cisza czyli jakby nigdy nic. Proszę o pomoc, bo chciałem sobie popykać na nowym kompie a tu kicha Quote Link to post Share on other sites
Qwertyuiop1 Posted December 31, 2013 Report Share Posted December 31, 2013 Poda ktoś serwery to po pykamy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts