Amadem Posted July 6, 2010 Report Share Posted July 6, 2010 Zamawiam parę gratów dla siebie i jako zależy mi na czasie ilość osób/towaru ograniczona. ;) Wysyłka UPS. Kontakt TYLKO przez mail - rzadko bywam na forum, a maila monitoruję na bieżąco 8) Zgłoszenia i Potwierdzenia zbieram do 24.07.2010 - Termin Zerowy - TZ Przelewy zbieram do: 31.07.2010 - TZ +7 Pamiętaj, że biorąc udział w zamówieniu akceptujesz regulamin WGC Shop. Jak zamawiać: 1.Wysyłasz na mój mail ebk4life(malpka)gmail.com : a) temat: "WGC-07-WMASG-*Twój Nick", b) Co chcesz zamówić: nazwa towaru, link, ilość + ew. rozmiar, 2. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Akceptujesz lub rezygnujesz. Potwierdzeniem jest wysłanie maila zwrotnego ze swoimi danymi (do wysyłki towaru). 3. W dzień TZ +1 wysyłam zamówienie i czekam na info od WGC czy wszystko jest na stanie. 4. TZ +2 otrzymanie całościowej wyceny z WGC; wysyłam maila do WAS z ostatecznym kosztem. 5. Do dnia TZ +7 czekam na przelewy - brak przelewu i kontaktu rozumiem jako rezygnację z zamówienia. Proszę o zastanowienie się przed nieprzemyślanymi deklaracjami, gdyż takie akcje niepotrzebnie opóźniają zamówienia + powodują ban'a na zamówienia u mnie. 6. TZ +7 opłacam zamówienie i czekamy. :) 7. Ew. zwroty nadpłat i dopłaty. Wysyłka przedmiotów do WAS. Jako, iż zamówienie nie będzie duże powinno być około 7-10 dni roboczych od wysłania u mnie. Gdy tylko WGC wyśle paczkę wysyłam do was maila z numerem trackingowym. Link to post Share on other sites
Amadem Posted July 27, 2010 Author Report Share Posted July 27, 2010 Termin zerowy przekładamy o 2 tygodnie do przodu: 07.08.2010 Link to post Share on other sites
Amadem Posted August 10, 2010 Author Report Share Posted August 10, 2010 Z powodu, że kilka osób się nam wysypało zamówienie zawieszone do odwołania. Link to post Share on other sites
Recommended Posts