Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Recommended Posts

Posted

Nie w tym rzecz. Tylko filmik, który trzeba sobie SAMEMU wyszukać w google, co moim zdaniem jest już lekkim przegięciem... :roll:

Na naszej stronie dodaliśmy właśnie krótki, acz treściwy filmik prezentujący jak to konkretnie działa - także zapraszam.

Dla mnie pokazują tam stockową replikę, dlatego pytam się na jakim AKU to było testowane.

Posted

Kolego Nerpa, nie chcę być nieuprzejmy, ale adres strony podany jest w pierwszym poście, wystarczy uważnie przeczytać.

Na naszej stronie digitalfire.com.pl znajdują się zdjęcia oraz filmy demonstrujące działanie układu. Ponadto można pobrać aplikację DIGITAL FIRE, zainstalować ją na swoim telefonie i samemu zapoznać się z jej funkcjami.

Co do repliki - tak, na filmie jest stockowa bateria, w dodatku dość mocno już sterana życiem.

Posted

Pierwszy post na całą stronę ma około 975 wyrazów (specjalnie sprawdziłem, żeby było wiadomo z czym do czynienia mamy), dodatkowo urwany adres nie jest hiperłączem (!), przez co odnalezienie go praktycznie graniczy z cudem...

Dodatkowo: 1szy post: 7/7/2010, post z "filmikiem" 24/7/2010. Moim zdaniem w tym momencie to nie jest nawet nie uprzejmość z waszej strony, tylko chamstwo. Gdyż nie ja sprzedaje ten produkt i się reklamuje tylko wy...

Nie będę już pisać na ten temat, bo moim zdaniem jest to już wyczerpane.. Tak więc następnym razem, proszę podawać linki (hiperłącza) ;).

Posted

w FF i Opera wystarczy wcisnąć na klawiaturze "/" i zacząć wpisywać poszukiwany wyraz. Zostanie zaznaczone pierwsze wystąpienie poszukiwanego ciągu a pozostałe wystąpienia zostaną podświetlone. By automatycznie przejść do następnych wystąpień należy wcisnąć F3. W Chrome ta funkcjonalność występuje bodajże tylko pod standardowym skrótem CTRL+f. Okazuje się, że szukanie nie jest wcale takie trudne.

• 6 months later...