ORKAN_Hubert Posted December 7, 2004 Report Share Posted December 7, 2004 Witam Istnieje możliwość zamówienia w www.galaskor.pl rękawic model 022 z gore-texu w kamuflaż francuski (membrana na cordurze) i być może z ocieplaczem z windstoperu. Cena standardowego modelu (rok temu jak zamawiałem) to było 146zł brutto, ale podobno im teraz ceny poszły w dół. Model we francuza może będzie tańśzy. Ale wpierw muszę mieć chętnych. Jest możliwość zamówienia rękawic 126 z granatowego windstoppera, co byłoby tańsze niż ich standardowe czarne po 53zł netto Jakby co kontakt na maila apogeumus@poczta.fm Quote Link to post Share on other sites
super Posted December 8, 2004 Report Share Posted December 8, 2004 kurcze maja w ofercie nawet nomexy :D ciekawe jak sie cenią? Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted December 8, 2004 Report Share Posted December 8, 2004 Nomexy klasyczne "lotnicze" kosztuja 100. Przynajmniej ja za tyle kupilem (zielone). Czyli o ile wiem sporo tansze niz importowane w wiekszosci sklepow - a na jakosc nie narzekam. Mysle, że Hubert potwierdzi. :) Quote Link to post Share on other sites
ORKAN_Hubert Posted December 8, 2004 Author Report Share Posted December 8, 2004 Nomexy klasyczne "lotnicze" kosztuja 100. Przynajmniej ja za tyle kupilem (zielone). Czyli o ile wiem sporo tansze niz importowane w wiekszosci sklepow - a na jakosc nie narzekam. Mysle, że Hubert potwierdzi. :) Potwierdzam :wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts