dzikki Posted December 27, 2004 Report Share Posted December 27, 2004 Ale cóż zrobić jeżeli nóż jest najwygodniejszy (mój składany Victorinox mieści mi się w jednej kieszeni jeansów razem z portfelem i pękiem kluczy) i nie wymaga wiele wprawy aby go skutecznie zastosować? :?Poza tym to wspaniałe narzędzie przydaje się nie tylko w celach obronnych. Czyli z twojej wypowiedzi wnioskuje, ze owego Victorinoxa uzyles juz, sprawnie jak mniemam ? To gratuluje na dalszej drodze zycie i tobie i jemu. A podpis winien brzmiec "si vis pacem, para bellum". Link to post Share on other sites
Desperado Posted December 28, 2004 Report Share Posted December 28, 2004 Nie jeszcze nie miałem okazji użyć go w tym celu. A podpis winien brzmiec "si vis pacem, para bellum". Dzięki Link to post Share on other sites
gunmaniak Posted January 24, 2005 Report Share Posted January 24, 2005 CZY JESTEŚ KOSMITĄ ,DLACZEGO WESZŁEŚ DO MOJEJ GŁOWYNIE NIE NIE KRZYCZ,ZARAZ ODLECĘ BO TO ON JEST NIE JA NIE ,TAK ,-należy taki lub podobny text wypowiedzieć głośno i wyrażnie w przypadku spotkania napastnika(ków) z którymi nie mamy szans na wygraną. Napastnik weżmie nas za wariata i zgłupieje na kilkanaście sekund,w tym czasie należy skierować się w stronę przeciwną i szybko się oddalić. Link to post Share on other sites
Recommended Posts