Frugo Posted December 11, 2004 Report Share Posted December 11, 2004 W dniach 16-17.IV.2005 odbiedzie sie w Krakowie, drugi juz miedzynarodowy zlot airsoftowy. Na dzien dzisiejszy zapowiedzialy wizyte teamy z: Slowacja, Czechy, Rosja, Białoruś, Szwecja, Finlandia, Dania, Holandia, Polska Przewidywane atrakcje: - pole minowe, - samochody wojskowe (biorące udział w scenariuszach), - obóz jeniecki zbudowany na potrzeby zlotu, - fortyfikacje zbudowane na potrzeby zlotu, - projektor wyświetlający filmy wojenne na dużym ekranie, - piwo w promocyjnej cenie, - tory IPSC (strzelanie dynamiczne), (link do strony ipsc) - konkurs na torze IPSC. Oczywiscie beda nagrody - mamy nadzieje ze bedzie ich wiecej niz w tym roku - kto byl wie jakie byly :-) Wpisowe wynosi: 150 zł (36 Euro) i obejmuje: - Zakwaterowanie w schronisku młodzieżowym - dwa noclegi (z 15 na 16 kwietnia oraz z 16 na 17). - Dwa ciepłe posiłki (obiadokolacja w sobotę, obiad w niedzielę) - Dwa śniadania (sobota, niedziela) - Woda do picia - Pamiątkowy podkoszulek - Naszywka ze zlotu - Ognisko Organizator nie zapewnia ubezpieczenia. Lokalizacja: Teren rozgrywki obejmuje poligon Pasternik a w nim: - Obóz jeniecki - Teren zurbanizowany - Most - Kompleksy leśne w tym część ufortyfikowanych - Fort austriacki Ze względów organizacyjnych lista zgłoszeń zostaje zamknięta z dniem 28.02.2005 STRONA BEDZIE DO KONCA NASTEPNEGO TYGODNIA. http://camo.civ.pl/zlot_temp/pasternik/index.htm Link to post Share on other sites
Brymer Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 jak w zeszłym tak i w tym roku Wrocław będzie !! pozdrawiam! p.s. :twisted: daredevil Link to post Share on other sites
Frugo Posted December 12, 2004 Author Report Share Posted December 12, 2004 Filmik z poprzedniej edycji - 60MB http://camo.civ.pl/film_zlot/clip.zip Link to post Share on other sites
Cybul Posted December 12, 2004 Report Share Posted December 12, 2004 Jesli nic nie nawali to sie pojawie z osobami od 2 do 3 sztuk. Czemu to dopiero za 5 meisiecy :( , hehe. Link to post Share on other sites
colonel Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 RAINBOW zgłasza gotowość Link to post Share on other sites
PAT_KOZI Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 PAT-HQ zglasza sie nie wiadomo w jak licnym skladzie ale sie zjawimy Link to post Share on other sites
dzikki Posted December 13, 2004 Report Share Posted December 13, 2004 Za wczesnie coby mowic ale BRT pewnie przypelznie w blizej nieokreslonym skladzie. Link to post Share on other sites
Lotos Posted December 14, 2004 Report Share Posted December 14, 2004 Zerwiemy sie z Domu Starcow i przybedziemy by zawyzyc srednia wieku maniakow...PETcomm Link to post Share on other sites
Frugo Posted December 16, 2004 Author Report Share Posted December 16, 2004 Witam, nareszcie mamy strone zlotu www.camo.prv.pl/zlot milej lektury wszystkim zycze. Link to post Share on other sites
Frugo Posted December 29, 2004 Author Report Share Posted December 29, 2004 LISTA zgloszonych :-) http://camo.civ.pl/zlot/list.php bedzie stale uaktualniana :-) Link to post Share on other sites
Mateo Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Jak jada emeryci PET to i my przyjedziemy ;-) Link to post Share on other sites
mibrzo Posted December 30, 2004 Report Share Posted December 30, 2004 Myślę, że będę Link to post Share on other sites
PrzeMas Posted January 12, 2005 Report Share Posted January 12, 2005 Ten filmik z poprzedniej edycji to ten krecony przez TV??? bo potrzebuje wiedziec bo wiem ze tv krecila film w Pasterniku. Jak to nie ten to kto zna jakis link bo potrzebuje tamtego... Pozdro i milej zabawy na zlocie zycze =] PrzeMas Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted January 13, 2005 Report Share Posted January 13, 2005 mysle ze bede :) Link to post Share on other sites
Frugo Posted January 29, 2005 Author Report Share Posted January 29, 2005 Nie wiedzialem ze ze Szwacjarii tez do nas przyjada :-) Link to post Share on other sites
Szczep Posted January 29, 2005 Report Share Posted January 29, 2005 Jesli będą niemcy to prosze o kierowanie TWG do przeciwnej strony :D Link to post Share on other sites
Mateo Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Czy istnieje możliwość, aby "brytole" walczyli w jedenj "armii"? Trochę maniaków wzorujących sie na Armii Brytyjskiej będzie. Moze sie "kierownictwo" zlotu jakoś do tej prośby ustosunkować? :-) Link to post Share on other sites
Cybul Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Ogolnie fajnie by bylo jakos to podzielic sesnownie, brytoli razem, us-manow razem itp. Link to post Share on other sites
Deimos Posted February 6, 2005 Report Share Posted February 6, 2005 Cholera jasna, przeklęte matury ustne. Link to post Share on other sites
RAI wilku Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Czy istnieje możliwość, aby "brytole" walczyli w jedenj "armii"? Trochę maniaków wzorujących sie na Armii Brytyjskiej będzie. Moze sie "kierownictwo" zlotu jakoś do tej prośby ustosunkować? :-) I niby jak mieli by to zrobić ? Przecież nie bardzo wiedzą kto jakie mundury nosi, i co grupami takimi jak RAI gdzie DPM nosimy (gdyż taka padła decyzja) a na brytoli się raczej nie "robimy". Link to post Share on other sites
Mateo Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 Proste, są teamy, które już w nazwie mają określone to na kogo się wzorują. Po drugie można swego rodzaju ankietę wśrod poszczególnych teamów, po zamknieciu listy zgłoszeń zrobić. Po trzecie mozna to zrobic już na miejscu, choć to najmniej rozsądne wyjście. Nie chodzi mi o teamy, które "tylko" nosza jakieś mundury, ale o te, które wzorują się na jakiś konkretnych jednostakch Armii Brytyjskiej, czy tez każdej innej armii. Dla chcacego nic trudnego :-) Zreszta ja się tylko grzecznie pytam, czy istnieje taka możliwość. Jeśli nie, to trudno. Link to post Share on other sites
Tadeusz Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 bede na 120% Link to post Share on other sites
tottek Posted February 8, 2005 Report Share Posted February 8, 2005 ja juz mam wszystek obgadany i bede jezweli mi nic nie wyskoczy, jutro sie zapisuje:] Link to post Share on other sites
Frugo Posted February 15, 2005 Author Report Share Posted February 15, 2005 widze ze rejestracja nabiera tempa :-) Ale SLOWENCY (nie mylic ze slowakami) i Węgrzy zaskoczyli chyba nas wszystkich :-) Link to post Share on other sites
PAT_Zamrok Posted February 15, 2005 Report Share Posted February 15, 2005 ...mnie nie zaskoczyli...cały czas mam kontakt z Brujo na chacie ...no i chyba to jeszcze nie wszyscy od nich którzy sie zarejestrują ... mi wiadomo o jakichś 20 osobach +- :) Link to post Share on other sites
Recommended Posts