Piterskii Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Z zalem powiadamiam iz firma specops zbankrutowala. Zadne telefony niedzialaja nikt nie odpowiada na maile ani tez pan Marcin Chrzanowski bedac dostepnym na gadu gadu nie raczy otworzyc swej paszczy i napisac co sie dzieje z nimi. Zal dupe sciska ze tacy ludzie tak koncza Link to post Share on other sites
luglo Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 A może są na urlopach? Albo przeprowadzka? Link to post Share on other sites
ASG-O Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Czyli rozumiem, że oprócz tego, że nie ma z nimi kontaktu to nic nie wiesz? Link to post Share on other sites
Piterskii Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 Wiem ze sprawdzonych zrodeł ale nie bede podawac od kogo Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Mam rozumieć że jesteś przedstawicielem firmy, czy też ich rzecznikiem ?? Te informacje są również w 100% potwierdzone ? Nie wiem czy zdajesz sobie sprawę z tego że takie stwierdzenie bez odpowiedniego poparcia może być dla Ciebie nieprzyjemne. Link to post Share on other sites
Piterskii Posted July 21, 2010 Author Report Share Posted July 21, 2010 dzwonilem do kilku firm wspolpracujacych i stad wiem Link to post Share on other sites
szmerglu Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Ja też i nigdzie oficjalnie nie wspomniano o bankructwie. Link to post Share on other sites
Viamortis Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Zadne telefony niedzialaja nikt nie odpowiada na maile ani tez pan Marcin Chrzanowski bedac dostepnym na gadu gadu nie raczy otworzyc swej paszczy i napisac co sie dzieje z nimi. To ma być odwet? Zemsta jakaś? Jaki masz interes w rozpowszechnianiu takich informacji (prawdziwych bądź nie)? Link to post Share on other sites
Kangur_AU Posted July 21, 2010 Report Share Posted July 21, 2010 Hmm... dziwne, Zarząd Spółki nie wie nic na ten temat. Oficjalnych numerów nie odbieramy tymczasowo - to prawda, i jest do tego bardzo konkretny powód. Sytuacja wróci niebawem do normy, na razie jest zakaz kontaktów telefonicznych z odbiorcami cywilnymi. Za utrudnienia osobiście przepraszam. Jeżeli potrzebny jest kontakt: info@specops.pl maciej.stopniak@specops.pl marcin.chrzanowski@specops.pl gg: 22 66 350 skype: specops_info Pozdrawaim, Maciej PS: Moderatorów bardzo proszę o zamknięcie wątku żeby nie siać plotek i domysłów. Link to post Share on other sites
Recommended Posts