Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

kolimatory w okolicach Wrocławia/Wałbrzycha/Świdnicy

Recommended Posts

By nie kupić kota w worku chciałbym przymierzyć i obejrzeć kolimator przed zakupem. Do każdego z tych miast mam minimum godzinę drogi, dlatego też wolałbym mieć pewność, że na jakiś sklep się natknę. W V2 nie mieli niczego takiego, gdy byłem tam 2 miesiące temu, teraz ich strona leży. W militaria.pl obsługę trzeba błagać, by podeszła, więc pewnie na obejrzenie koli szans nie ma. Kojarzy ktoś inne sklepy z kolimatorami?

W Wałbrzychu nie kupisz... Na razie, ale to inna bajka i nie wolno mi mówić o tym na portalu. Łatwiej Ci nie będzie jak przejdziesz się na jakąś strzelankę i sobie jakiś koli obejrzysz u kolegi?

Edited by AnR
Łatwiej Ci nie będzie jak przejdziesz się na jakąś strzelankę i sobie jakiś koli obejrzysz u kolegi?

Dokładnie. Przymierz sobie na strzelance różne koli, pooglądaj, a potem poszukaj po necie/allegro/komisach (chociażby regionalnych). Czasem uda się wyrwać nówkę taniej lub używkę tanio.

Widoczność plamki przy mocniejszym słońcu, duszka na szybce, obejrzeć czy regulacja jest rzeczywiście możliwa na całej powierzchni szybki. Poza tym każdy chinol różni się trochę parametrami, jak wezmę go w łapę i zobaczę, że ssie, to może następny egzemplarz będzie lepszy.

Nie każdy mieszka w tak dużym mieście, by miał do wyboru więcej strzelanek. ;)