Bart_Forrester Posted August 10, 2010 Report Share Posted August 10, 2010 By nie kupić kota w worku chciałbym przymierzyć i obejrzeć kolimator przed zakupem. Do każdego z tych miast mam minimum godzinę drogi, dlatego też wolałbym mieć pewność, że na jakiś sklep się natknę. W V2 nie mieli niczego takiego, gdy byłem tam 2 miesiące temu, teraz ich strona leży. W militaria.pl obsługę trzeba błagać, by podeszła, więc pewnie na obejrzenie koli szans nie ma. Kojarzy ktoś inne sklepy z kolimatorami? Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 (edited) W Wałbrzychu nie kupisz... Na razie, ale to inna bajka i nie wolno mi mówić o tym na portalu. Łatwiej Ci nie będzie jak przejdziesz się na jakąś strzelankę i sobie jakiś koli obejrzysz u kolegi? Edited August 11, 2010 by AnR Quote Link to post Share on other sites
Viamortis Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 Łatwiej Ci nie będzie jak przejdziesz się na jakąś strzelankę i sobie jakiś koli obejrzysz u kolegi? Dokładnie. Przymierz sobie na strzelance różne koli, pooglądaj, a potem poszukaj po necie/allegro/komisach (chociażby regionalnych). Czasem uda się wyrwać nówkę taniej lub używkę tanio. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 U mnie w ekipie tylko jeden kolimator jest, w dodatku chinol za niecałą stówkę, przez co mogę tylko liczyć na to, że mój egzemplarz byłby równie sprawny. Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted August 11, 2010 Report Share Posted August 11, 2010 A co Ty w tym koli chcesz tak w ogóle oglądać? To przyjdź na jakąś strzelankę, a nie jebankę. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 11, 2010 Author Report Share Posted August 11, 2010 Widoczność plamki przy mocniejszym słońcu, duszka na szybce, obejrzeć czy regulacja jest rzeczywiście możliwa na całej powierzchni szybki. Poza tym każdy chinol różni się trochę parametrami, jak wezmę go w łapę i zobaczę, że ssie, to może następny egzemplarz będzie lepszy. Nie każdy mieszka w tak dużym mieście, by miał do wyboru więcej strzelanek. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts