oleski Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 Witam, kiedyś coś czytałem o tej replice, teraz jakoś nie umiem znaleźć nic. Czy mógłby ktoś przekazać mi wiadomość czy użytkowanie jej na Green gazie jest w stanie ją zniszczyć, czy rzeczywiście trzeba uzywać HFC 134a Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 10, 2010 Report Share Posted September 10, 2010 http://wmasg.pl/forum/index.php?showtopic=31098\ Możesz spokojnie strzelać na gg mimo wszystko zalecany jest hfc. Zużycie elementów jest większe ale w sposób mało zauważalny. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 Arend, tamten post jest stary jak świat :D.. W dziale upg i tunning jest mój temat o HC. Wal GG, to że klamki padają to bzdura. Klamki padają od nie czyszczenia ;] Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 12, 2010 Report Share Posted September 12, 2010 I co z tego że stary. Hicapa tez nowa niejest. A że klamki padają od nieczyszczenia to bezwzględna peawda. Quote Link to post Share on other sites
lukasz7 Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 Witam,pozwolicie,ze podlacze sie pod temat Do asg wracam po roku przerwy.Czy moglibyscie mi doradzic w sprawie kupna pistoletu na greengas? Chodzi mi o dwa modele hi-capa 5.1 we http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_47&products_id=5952&name=WE_-_HiCapa_5.1_-_Full_Metal oraz m190 special force full metal http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_47&products_id=562&name=HFC_-_M190_Special_Force_-_Full_Metal z gory dzieki i pozdrawiam:) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 To temat o TMce a nie o WE czy HFC. Quote Link to post Share on other sites
lukasz7 Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 wiem,ale nie mialem gdzie sie podlaczyc. Prosze o odpowiedz Quote Link to post Share on other sites
old Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 po prostu załóż nowy temat, będzie najlepiej :) ja bym chciał żeby był ten kontynuowany z czego słyszałem HiCapa 5.1 TM to prawdopodobnie najlepsza klamka na rynku, dexter czytalem tez twój artykuł w Opforce o MK23 TM właśnie nie długo będę na kupnie pierwszego gaziaka, no i dla mniej największa zaletą będzie to że mk 23 nie ma BB i jest cichu ale z 2 strony jak miałem w rękach HiCape kumpla no to po prostu bajka, szkoda tylko że zamek z kompozytu ... jak myślicie która będzie lepiej snajperowi robić ?? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Chcesz być snajperem z Hi-Capą..? :icon_razz2: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 20, 2010 Report Share Posted December 20, 2010 Mi dobrze robi np moja dziewczyna... Chodzi Ci o replikę boczną? Skoro czytałes artykuł to wiesz, że nie polecam socoma na boczną. Quote Link to post Share on other sites
old Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 Chcesz być snajperem z Hi-Capą..? :icon_razz2: Pozdrawiam, Lambert HiCap-ą samą jeśli to pytanie miałeś na myśli to pytanie było po prostu głupie... ogólnie to 3 repliki bede nosil xm110 CUSTOM, mp5k GBB i jakąś klamkę, ale nie wiem jaką, chce włąsnie mieć jakąś bardzo cichą broń na krótki dystans ... daleko słychać HiCape ? Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted December 21, 2010 Report Share Posted December 21, 2010 3 repliki? Chcesz się bawić w snajpera czy Rambo? Na grzyb Ci 3 repliki? Żeby utrudnić sobie czołganie i poruszanie? Quote Link to post Share on other sites
old Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 hmm czemu ?? jeśli dobrze się je rozmieści to wcale nie przeszkadzają :) zresztą to raczej standardowe wyposażenie, karabin snajperski, 2 bron automatyczna i pistolet ... mp5k jest tak małe że można je na rzepie do klatki przypiąć, co do pistoletu kabura na plecach pod ghile i jest ok, wcale nie musi mi to utrudniać, a że chce mieć 3 repliki przy sobie to coś złego ? na pewno będzie mi lepiej niż z mp5sd5 które muszę teraz tachać :) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 Aaaa, to przepraszam - wygłupiłem się... Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts