AB Moro Posted September 23, 2010 Report Share Posted September 23, 2010 Przekopałem sie przez odpowiednie tematy ale wciąż nie mogę się zdecydować. L85 niby celniejszy z regulowaną mocą ale sporo osób miało awarie. Quote Link to post Share on other sites
lenczek Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Przekopałem sie przez odpowiednie tematy ale wciąż nie mogę się zdecydować. L85 niby celniejszy z regulowaną mocą ale sporo osób miało awarie. Witam, może coś podpowiem. Sam nie dawno miałem podobny problem, ale zdecydowałem się na L85 ICS-a z Madoniona. Replikę mam 2 miechy, zero problemów, zasięg oraz celność bardzo dobre. Jedynie co zrobiłem to wymieniłem tydzień temu gumkę HU na guardera przeźroczystego, wydawało mi się, że po przestawieniu na ustawienia high oryginalna gumka miała problemy z podkręcaniem.. :icon_confused3: Na ustawieniach medium, oryginalna gumka sprawdzała się bardzo dobrze. Jedynie co może Ciebie zaskoczyć to głośność GB, spowodowane jest to tym, że masz go koło ucha :D Sumując jak jesteś brytofilem, albo masz chrapkę na coś innego niż m4, ak, mp5 to bierz :D Masz jakieś pytanie to pisz PW, podzielę się swoimi odczuciami. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Z doświadczenia: Elka jest dość ciężka, choć dobrze wyważona, nie zmienia to postaci rzeczy, że jest znacznie cięższa od Giety i mogą ręce boleć. Secundo: jeśli masz długie ręce to może Ci być ciut niewygodnie (replika bardzo zwarta), ja musiałem nadgarstek lewej ręki wyginać pod dziwnym kątem i niedużo zabrakło a miałbym zespół cieśni nadgarstka. Tertio: Elka nie dla mańkutów (jeśli jesteś). Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Ja bym brał TMke ze względu na moją słabość do TM oraz niechęć do bullpupów. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Niezawodność i "kultura pracy" to kolejny atut giety od TM. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 To jest właśnie składowa mojej słabości do TM :D. Plus magiczny hopek. I wiele innych. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts