predatorszarak Posted September 28, 2010 Report Share Posted September 28, 2010 Witam! Czy używał ktoś z forum tych mid-capów do AK: http://www.taiwangun.com/magazynki_magazynki_aeg_mid-cap/magazynek_mid-cap_na_125_kulek_do_serii_ak_src-2077.html Zależy mi na szybkiej odpowiedzi. Jak z awaryjnością, czy się nie zacinają, czy dobrze podają kulki itp. Szukałem na forum, ale nie mogłem znaleźć żadnej konkretnej opinii na ich temat. Quote Link to post Share on other sites
SoH Jasio Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Moj sie zacinał, smarowanie troche polepszyło sprawe, ale ogólnie nie polecam Quote Link to post Share on other sites
SoH Jasio Posted October 1, 2010 Report Share Posted October 1, 2010 Moj sie zacinał, smarowanie troche polepszyło sprawe, ale ogólnie nie polecam Quote Link to post Share on other sites
kurbaszy Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Mam te magi od ok miesiąca, jak na razie nie narzekam choć raz mi się już przyciął. Quote Link to post Share on other sites
maciejinho Posted October 8, 2010 Report Share Posted October 8, 2010 Kupiłem 1 szt. dla testów. Nie używałem go za dużo, ale są lepsze od midów Cymy - po przesmarowaniu i stopniowym napełnianiu zero cięć jak na razie. Quote Link to post Share on other sites
bator18 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Ja mam 3 szt. w sumie nie dużo ich używałem ale raz mi się jeden już zaciął Quote Link to post Share on other sites
cNR Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 mam 3 sztuki i nie da się na nich strzelać ogniem ciągłym, pojedynczym ewentualnie 20-30 kulek na 40 strzałów Quote Link to post Share on other sites
scuro Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 A jakimi kulkami strzelaliście? Quote Link to post Share on other sites
bator18 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Ja używam G&G i Madbula. A wie ktoś może jak się sprawują midy od Cymy te na 150 kulek metalowe Edited October 12, 2010 by bator18 Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Ja używam tych mid-ów od ponad 2 miechów, na kulkach P&J - żadnych zacinek. Tylko nie mogę załadować więcej niż 75 kulek. Co w zasadzie mi nie przeszkadza... Bynajmniej do BOYi-ów nic nie trzeba piłować. :wink: Quote Link to post Share on other sites
asgszczepan Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 O patrz ,a ja musiałem piłować a mam boyia :) ale dosłownie pół milimetra piłowałem dol zęba . ja kupiłem 4 sztuki tych midów , przesmarowałem , i ładuje 50-60 kul i zero zaciec . na pojedynczym jak i auto . tanie magazynki maja już to do siebie , ze jak sieę je załaduje ma maxa to się tną . Quote Link to post Share on other sites
kubek22 Posted October 18, 2010 Report Share Posted October 18, 2010 Ja mam jednego takiego mida i ani razu się nie zaciął, trzeba je tylko regularnie smarować i po każdej strzelance czyścić z jakiś pyłków :) Quote Link to post Share on other sites
Kelly Posted October 19, 2010 Report Share Posted October 19, 2010 6 takich mam, ładuje na full Żadnych zacinek, dobrze podaje na semi i auto, nie muszę czyścić ani smarować Quote Link to post Share on other sites
Adam-m Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 A jaki magazynek pasowałby do ASK201? Najlepiej z TaiwanGun'u Quote Link to post Share on other sites
Jacek GROT Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 Najlepiej do nich napisz i się zapytaj jakie magazynki innych producentów pasują. Replika ta jest stosunkowo krótko na rynku, więc na ewentualne odpowiedzi od użytkowników trochę poczekasz... Quote Link to post Share on other sites
Pergan Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Ja często pozyczałem od kumpla na strzelankach te magi i bezawaryjnie mi podawały. Zero zacięć, a jade na kulkach Madbulla bądż G&G na replice boya. Nie musiałem też nic piłować :cool: Quote Link to post Share on other sites
Wilq_pl Posted November 27, 2010 Report Share Posted November 27, 2010 Podają w sumie git, tyle, że wchodzą do gniazda trudniej od stockowego od Cymy i jak dla mnie za bardzo się świecą (CM.048M). Quote Link to post Share on other sites
Nellsonn Posted December 23, 2010 Report Share Posted December 23, 2010 A jak z magazynkami do ak 74 http://www.taiwangun.com/magazynki_magazynki_aeg_mid-cap/magazynek_mid-cap_na_100_kulek_do_serii_ak74_src-2080.html też tak samo jaz z metalowymi? Mam CM.040. Czy lepsze by były z cymy http://www.taiwangun.com/magazynki_magazynki_aeg_mid-cap/mid_cap_do_ak74_cm-150_kulek-1574.html. Quote Link to post Share on other sites
Azamach Posted December 26, 2010 Report Share Posted December 26, 2010 Weź te Cymowskie 150 k plastikowe . Są o niebo lepsze :) Quote Link to post Share on other sites
Nellsonn Posted December 27, 2010 Report Share Posted December 27, 2010 A może ktoś napisze jakąś recenzje bo coś takiego jak "kup te bo są o niebo leprze" to do mnie nie przemawia. Czy się zacinają czy da się je rozłożyć i czy się szybko psują. Quote Link to post Share on other sites
kirs Posted January 10, 2011 Report Share Posted January 10, 2011 mid cap SRC do AK: BOYI/DBOYS - podaje strzele na singlu i auto, juz 3 miesiące bez problemów SLR105-A1 (Classic Army) - nie podaje (nie i koniec) pozdrawiam Kirs Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts