Massimis Posted September 30, 2010 Report Share Posted September 30, 2010 G&P - USMC SAM-R - COLT http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_45&products_id=2197&name=G&P_-_USMC_SAM-R_-_COLT zastanawiam sie czy ta replika przyjmie m130 na stockowych czesciach ktos rozwieje moje watpliwosci ? Quote Link to post Share on other sites
niedzwiedziek51 Posted July 14, 2011 Report Share Posted July 14, 2011 Myśle, że 130 to za dużo, 120 bez wiekszej obawy o czesci. Quote Link to post Share on other sites
legacyy Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 mam ten sam gearbox z m120 sprzezyna i jak narazie zadnych problemow.... okolo 5tys kulek wystrzelonych Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted August 6, 2011 Report Share Posted August 6, 2011 rok czekał na odpowiedź, rok bez tuningu... Quote Link to post Share on other sites
maciu Posted August 7, 2011 Report Share Posted August 7, 2011 Ja powiem że można śmiało ładować m130 u mnie na full stocku przemieliło już koło 20k kulek (na m130) i części są w dobrym stanie.Co prawda nie taki model ale gearbox jest ten sam. Quote Link to post Share on other sites
Fanatic Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 Za tą kasę to lepiej kupić emke gunfirera nowej generacji(te z mosfetem i innymi duperelami), zmienić front na ten od sam-r`a i na luzie włożysz m170. Jade tak od dawna... nie ma mocnych. 640fps przy podkręconym hopku na 20g. BB Dodam, że tryb auto hula bez problemu. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted October 6, 2011 Report Share Posted October 6, 2011 640 fps na auto ? Wiesz co oznacza skrót FPS ? Frajer Potrzebuje Siły. Quote Link to post Share on other sites
Fanatic Posted October 7, 2011 Report Share Posted October 7, 2011 Jakoś nie wydaje mi sie, aby Twój pusty post coś wniósł do tematu. Przedstawiłem jedynie możliwości jakie można osiągnąć przy tych samych kosztach, a na pewno z większą trwałością wewnętrznych podzespołów. Z resztą nikt nie każe wsadzać takiej sprężyny jaką ja wymieniłem. Dodam tylko, że M170 została zaaplikowana w celach czysto naukowych, w ramach sprawdzenia na ile rzeczywiście wytrzymałe są nowe produkty JG V gen(GF guns). PS.G&P to super firma, jeżeli chodzi o stock`i. Ale jeżeli ktoś kiedyś bedzie chciał zrobić tuning do 500fps, czy też iść w ROF`a, to bedzie na pewno musiał zainwestować grubszą kaskę w tę replikę. Pozdro.:) Quote Link to post Share on other sites
AnR Posted October 11, 2011 Report Share Posted October 11, 2011 PS.G&P to super firma, jeżeli chodzi o stock`i. Ale jeżeli ktoś kiedyś bedzie chciał zrobić tuning do 500fps, czy też iść w ROF`a, to bedzie na pewno musiał zainwestować grubszą kaskę w tę replikę. BEZEDURAAAAAAAAAAAAAAA... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts