Wukasz Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Bardzo odpowiadają mi wkładki z Belleville 390 DES (całe czarne, miękkie). Czy ktoś wie, czy można je kupić osobno? Ewentualnie czy ktoś mający doświadczenie z wymienionymi wkładkami mógłby polecić inne a zbliżone i ogólnie dostępne? Quote Link to post Share on other sites
Grey Fox Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Ja od siebie mogę polecić wkładki Ironman. Dość drogie jak na zwykłe wkładki do butów ale efekty... zresztą, poczytaj sam. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Wukasz Posted October 2, 2010 Author Report Share Posted October 2, 2010 Znam Ironmany. Nie interesują mnie. Quote Link to post Share on other sites
-=Kebabr=- Posted October 2, 2010 Report Share Posted October 2, 2010 Ja używam wkładek Magnum 3D i nie moge im nic zarzucić od razu wygodniej się chodziło. Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted October 4, 2010 Report Share Posted October 4, 2010 Wukasz zajrzyj do najbliższego sklepu ecco. Nie wiem jak jest teraz ale kiedyś można było u nich dostać świetne wkładki przeznaczone do serii track. Co prawda nie tak przyjemnie miękkie jak te z poliuretanowe z bellevilli, wellco, altam itp, ale też dają radę. Quote Link to post Share on other sites
Zeus_ Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Dołączam się do pytania. Czy ktoś wie gdzie można kupić osobno wkładki (czarne, poliuretanowe) do butów Belleville? Quote Link to post Share on other sites
Ohtar Posted February 5, 2011 Report Share Posted February 5, 2011 A ja z innej beczki. Mógłby mnie ktoś nakierować na wkładki do butów profilowane, takie dla osób z płaskostopiem? Wiem, że można kupić takie skórzane za kilkanaście złotych - ale jestem ciekawy czy istnieje coś podobnego tylko z lepszych materiałów. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts