Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pierwsza broń

Recommended Posts

Prezentując taki rozrzut tematyczny replik mam wrażenie że sam niewiesz czego chcesz.

Ogólnie rzecz biorąc można spokojnie wziąć każdą z tych replik (no może tymo CA bo widzimisie że to sportlajny).

Repliki TM i G&G jeżeli nie będziesz stosował zbyt daleko idącego tuningu mocowego będą służyły ci długo i doskonale.

Ja mam inną propozycję - jedź, kolego, na strzelankę, poproś uczestników żeby pozwolili Ci się złożyć z różnych replik. Bo jak widzę jeden pod drugim AK i M-4A1 to albo nie jesteś wybredny, albo jeszcze nie miałeś różnych replik w rękach.

O, pisałem i Arend mnie wyprzedził :)

zapytam sie tutaj

upatrzyłem jedną mke...

i mam pytanko powiedźcie mi jaka będzie różnica w stockowych mkach od dboys o mocy 350 i 380fps

będzie duża różnica w zasięgu miedzy nimi na kulkach 0.2 bo tak sie składa że posiadam około 40tys takich kulek...

Chyab jak Bd Dostawa to Będzie nie?

wystarczy napisac do nich ...

kolega szukał cymy 028 i popisał maile po kilku sklepach (nie wiem dokładnie których)ale napisali mu że można sie spodziewać od połowy listopada w jednym(tylko nie wiem którym dokładnie) a w drugim sklepie że koło stycznia cyma ma być (też nie wiem którym) a w zbrojowni natomiast w ogóle nie wiedzą...

kolega szukał cymy 028 i popisał maile po kilku sklepach (nie wiem dokładnie których)ale napisali mu że można sie spodziewać od połowy listopada w jednym(tylko nie wiem którym dokładnie) a w drugim sklepie że koło stycznia cyma ma być (też nie wiem którym) a w zbrojowni natomiast w ogóle nie wiedzą...

Tak że za miesiąc można zacząć sie rozglądać za nowymi...

już sie dowiedziałem:

JAR-MIX Militaria w 2 połowie listopada

w połowie stycznia metalgun.pl

zbrojownia nie wie

www.Gunfire.pl też nie wie

www.AirSoftGuns.pl jak data dostawy jest nie podana to niestety nie wiemy

kolega pytał konkretnie o cyme 028...

(może sie to komuś do czegoś przyda)