GrandeLorde Posted June 18, 2010 Report Share Posted June 18, 2010 A gdzie można zdobyć jakieś nakrycie głowy (bonnie hat, patrolówka itp.) w DPM'mie ? w specu, camoflage i tym harcerskim na podgórnej nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Widżiks Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 (edited) Jest jeszcze jakiś sklep (bynajmniej powinien być jeszcze) jak się idzie od kupca poznańskiego w górę, za sklepem erotycznym , tam coś mieli. >>Klik<< (czerwona kropka) Edited July 18, 2010 by Widżiks Quote Link to post Share on other sites
GrandeLorde Posted July 18, 2010 Report Share Posted July 18, 2010 Byłem tam, nie mieli , ale znalazłem w sklepie internetowym więc to już nieaktualne :wink: Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 witam. przeglądałem sobie ostatnio oferty pracy i znalazłem coś takiego http://www.pracuj.pl/praca/sprzedawca-poznan,oferta,1815859 ktoś wie gdzie sie to kroji ;> Quote Link to post Share on other sites
Papik Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 witam. przeglądałem sobie ostatnio oferty pracy i znalazłem coś takiego http://www.pracuj.pl/praca/sprzedawca-poznan,oferta,1815859 ktoś wie gdzie sie to kroji ;> Stary Browar, naprzeciw "Toys for Boys" Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted October 17, 2010 Report Share Posted October 17, 2010 (edited) @ sorry, pomyliły mi się tematy. Edited October 17, 2010 by parkie Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 ten serwis asg na ratajach funkocjonuje nadal.? bo na stronie mają ze sprzedadza domene i sklep. Quote Link to post Share on other sites
saigon Posted November 6, 2010 Report Share Posted November 6, 2010 Nie ma już tego serwisu. Jakiś czas potem jeszcze funkcjonował w domu właściciela, ale z tego co wiem to już nie działa Quote Link to post Share on other sites
Kamina Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 (edited) Widziałem dzisiaj na spotkaniu kogoś co miał metalową siatkę na twarzy(coś a la neopren tylko metalowe i można było przez to mówić) zapłacił za to około 10$ Pytanie: Gdzie ? Co to tak dokładnie jest? Edited November 13, 2010 by Kamina Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted November 13, 2010 Report Share Posted November 13, 2010 Jest to maska typu "Stalker". Dostać ją można np. pod tym linkiem http://allegro.pl/maska-stalker-tcm-cb-gen-ii-real-foto-i1308911792.html Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 ktoś sie orientuje czy dostane gdzies w poznaniu polary helikona patriot.? ;> Quote Link to post Share on other sites
matheews Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Tak się składa, że jadę jutro do Poznania i chciałbym pooglądać i być może kupić replikę, oprócz SpecShopu gdzie w Poznaniu jest jeszcze jakiś sklep ASG ? Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
SirK Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 (edited) W Starym Browarze w nowej części jest militaria.pl, generalnie bardziej chinski asortyment choc nie tylko. Edited February 16, 2011 by SirK Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Nie polecam Militari... nie polecam. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Oni tam mają metalowe bronie, nie FOX ? :biggrin: Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted February 16, 2011 Report Share Posted February 16, 2011 Oni tam g.... mają! Quote Link to post Share on other sites
Bananik Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 W Militari jest chyba nawet drożej niż w specu ale głowy nie dam Quote Link to post Share on other sites
FelekPSBASG Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Dawno w specu nie byłem...oj dawno.Wchodzę, a tu nagle...nowa obsługa. Orientuje się ktoś może jak u nich ze zdolnościami manualnymi(czyt. grzebanie w gb), bo kolega chce kupić replikę i poddać ją kilku modyfikacją. Nie wiem, czy mu polecać, czy odradzać bo pamiętam, że w specu to różnie bywało z tego typu usługami. Quote Link to post Share on other sites
Sledzikmaster Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Nie wie ktoś może przypadkiem gdzie mogę kupić następującą rzecz: http://www.elementy-zabezpieczajace.pl/pdf/DIN_6799.pdf dokładnie to potrzebuję pierścień o d2 równe 5. Quote Link to post Share on other sites
Kufa Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Szukam miejsca w Poznaniu gdzie dostane takie małe podkladki pod zębatki. Nie mowie o specu, nie chce kupowac paru podkładek za 10zł i w góre ^_^. Chodzi mi bardziej o jakis dobry sklep metalurgiczny czy modelarski... Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 Powiem ci, że skąpstwo nie popłaca i ten, kto próbuje na siłę oszczędzać - dwa razy traci. Lepiej już poświęcić te dwa piwa na zestaw dobrych podkładek, niż czarować z jakimiś eksperymentami. Pokombinujesz, popsujesz, wydasz sporo kasy, a finalnie i tak kupisz to, na co szkoda ci było pieniędzy.;p Ja rozumiem, że można kupować osobno kable, konektorki, koszulki termokurczliwe i resztę stuffu, żeby dosztukować elektrykę do repliki. Cena takie zestawu DIY wynosi około 10-15 PLN, podczas gdy okablowanie "dedykowane" to koszt wyższy o rząd wielkości. No, ale ja cię proszę - kiedy masz do wyboru przedmiot kosztujący 5 PLN, który będzie działał nie wiadomo jak, a przedmiot kosztujący 10 PLN, o którym wiesz, że będzie śmigać wyśmienicie, to o czym my tu mówimy?;p Znaczy, zrobisz jak chcesz, ale najpierw zadaj sobie pytanie, czy gra warta jest świeczki i możliwego uszkodzenia repliki. Quote Link to post Share on other sites
Marnus Posted March 29, 2011 Report Share Posted March 29, 2011 (edited) ktoś sie orientuje czy dostane gdzies w poznaniu polary helikona patriot.? ;> Stary Browar (nowa część) - Militaria.pl Też kupiłem ten polar, właśnie tam. Później zakupiłem tam również bieliznę termoaktywną całoroczną, firmy SPAIO - bardzo udany zakup. Nie jest to sklep typowo Airsoftowy. Jest tam trochę sprzętu myśliwskiego, paintballowego, airsoftowego i innego. Jak dla mnie fajny sklepik, tylko przymierzalnia mogłaby być większa :icon_biggrin: Edited March 29, 2011 by Marnus Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 ....... Militaria.pl ..........Jak dla mnie fajny sklepik, ... No to pierwszą pozytywną opinie słyszę. Coś się zmieniło!? :P Quote Link to post Share on other sites
Marnus Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 Nie wiem czy coś się zmieniło, po prostu nie mam powodu, aby narzekać na ten sklep. Jeśli chodzi o sprzęt ASG, czyt. repliki itp. to fakt, że jest tam bieda, ale poszperać między wieszakami zawsze można ;) Quote Link to post Share on other sites
Kufa Posted March 30, 2011 Report Share Posted March 30, 2011 No, ale ja cię proszę - kiedy masz do wyboru przedmiot kosztujący 5 PLN, który będzie działał nie wiadomo jak, a przedmiot kosztujący 10 PLN, o którym wiesz, że będzie śmigać wyśmienicie, to o czym my tu mówimy?;p Znaczy, zrobisz jak chcesz, ale najpierw zadaj sobie pytanie, czy gra warta jest świeczki i możliwego uszkodzenia repliki. To tylko glupie podkładki ^_^ 5 zł za 10 podkładek no sadze ze predzej 50 groszy albo i mniej :). No nic bedzie okazja to sie zobaczy. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts