cobrass Posted October 30, 2010 Report Share Posted October 30, 2010 Witam mam takie pytanie czy ktoś z was ma do sprzedania choć jeden działający magazynek do mp 40 agm?jężeli tak to pisać na gg 927627 ,lub cobra1989-18@o2.pl Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted November 2, 2010 Report Share Posted November 2, 2010 Witaj, mniemam że jeden mogę ci sprzedać wszak mam mały zapas :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
cobrass Posted November 2, 2010 Author Report Share Posted November 2, 2010 witam to napisz mi ile za niego chcesz? Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted November 17, 2010 Report Share Posted November 17, 2010 Temat do zamknięcia, kolega magazynek otrzymał za symboliczne parę złociszy - cieszy fakt że mogłem pomóc. Pozdrawiam Ahmed Quote Link to post Share on other sites
Punk Posted December 10, 2010 Report Share Posted December 10, 2010 Witam, wiem że już po sprawie. Na SpecShopie są dostępne magazynki do MP-40 dwóch producentów. Pozdrawiam Punk. Quote Link to post Share on other sites
grenadier Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Po części związane z tematem, czy ktoś z Was używa tego http://www.specshop.pl/product_info.php?products_id=5502 magazynka w replice fmy AGM? Czy jest dobrą alternatywą do low capów? dzięki i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted February 2, 2011 Report Share Posted February 2, 2011 Powinien być dobry, Grenadier trzeba było pisać, miałem ostatnio na zbyciu sześć magazynków full metal do MP i rozeszły się jak ciepłe Bułeczki :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
grenadier Posted February 4, 2011 Report Share Posted February 4, 2011 Ahmed, 6 mam tych Agmowskich... z tym że dwa już dają "ciała" fontanną kulek bez ostrzeżenia. Moja 40stka dostałą nową sprężynę i na "Market.." będzie mieć wstawione lipo;), Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted August 28, 2011 Report Share Posted August 28, 2011 Odkopię troszkę temat, gdyż sam jestem w pilnej potrzebie - nie wiecie Panowie, gdzie można u nas dorwać w tej chwili magazynki do AGMowskiego eMPika ? Quote Link to post Share on other sites
xxNDxx Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Taiwangun ale 50 tylko, midcapy ze specshopu juz zeszly Quote Link to post Share on other sites
SturmFJ Posted August 29, 2011 Report Share Posted August 29, 2011 Taiwangun ale 50 tylko, midcapy ze specshopu juz zeszly Potrzebuję właśnie low-ów (będą przerabiane tak, aby pasowały do SRC - w teorii to tylko przestawienie bebechów tyłem do przodu), ale przetrząsnąłem cały Taiwangun i niema :( Quote Link to post Share on other sites
grenadier Posted October 24, 2011 Report Share Posted October 24, 2011 (edited) Odświerzę trochę temat, czy ktoś używa w MP40 AGM mid capów King Armsa? Czy miał problem z ich dopasowaniem czy grało wszystko od razu? Mam dylemat mniej więcej o 1-2mm jest różnica między komorą HU a otworem podającym kulki w magu (tzn rozmijają się i nie da się wpiąć magazynku aby wskoczył w zatrzask). Zastanawiam się czy samo powiększenie tego otworu (1-2mm) załagodzi problem czy też może jest inne rozwiązanie, czy ktoś z Was miał podobny problem? Edited October 24, 2011 by grenadier Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted December 19, 2011 Report Share Posted December 19, 2011 Odświerzę trochę temat, czy ktoś używa w MP40 AGM mid capów King Armsa? Czy miał problem z ich dopasowaniem czy grało wszystko od razu? Mam dylemat mniej więcej o 1-2mm jest różnica między komorą HU a otworem podającym kulki w magu (tzn rozmijają się i nie da się wpiąć magazynku aby wskoczył w zatrzask). Zastanawiam się czy samo powiększenie tego otworu (1-2mm) załagodzi problem czy też może jest inne rozwiązanie, czy ktoś z Was miał podobny problem? I po problemie. Ostatecznie można te magi kupować ( jeżeli już nie ma widoków z AGM) podają bez problemów ale wymagają małej modernizacji. Trzymają się w gnieździe ale maja minimalny luz mimo to nie przeszkadza to w podawaniu ammo. Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 Znowu są Magazynek low-cap 50 kulek do MP007 [AGM] i to full metal a i cena piękna 27,20zł !!! http://www.taiwangun.com/magazynki/magazynki-aeg-low-cap/magazynek-low-cap-50-kulek-do-mp007-agm.html Quote Link to post Share on other sites
Mati86 Posted January 11, 2012 Report Share Posted January 11, 2012 ponad setka na stanie, rozmawiałem telefonicznie. Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted July 21, 2012 Report Share Posted July 21, 2012 Trochę głupie pytanie, ale są w ogóle do AGMa hick-upy? Skoro można przerobić magi AGM na SRC to możliwa jest przeróbka w drugą stronę? Quote Link to post Share on other sites
Ahmed Posted August 12, 2012 Report Share Posted August 12, 2012 AGM nie wypuszczał hi capów i Chwała mu za to :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts