Sixzeroeight Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Witam. Zastanawiam się nad zakupem tej oto repliki http://www.madonion.eu/Beretta_M9_KSC_full_metal_SYSTEM_7_p438.html . Moje pytanie brzmi następująco: czy opłaca się wydać na tą replike 600zł? I jak wygląda awaryjność i wykonanie tego gaziaka? Oprócz tego myślałem o USP 45. http://www.madonion.eu/USP_45_Tactical_System_7_metal_slide_p854.html albo o jakimś Glocku G17 od KSC. Zależy mi na tym żeby to był metal i z oznaczeniami. Quote Link to post Share on other sites
krzysiek2222 Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Moim zdaniem opłaca się. Replika ma niezły zasięg, nie syfonuje, dobrze strzela w niskich temperaturach. Jedyne, czego można się przyczepić, to odpadająca imitacja pazura wyciągającego łuski i fakt, że trzeba uważać na stopkę magazynka, bo łatwo ją zgubić. Co do awaryjności, to z relacji kolegów wiem, że są niezawodne. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 W porównaniu z TMką prezentuje się nędznie. Gorszy zasięg trochę i wykonanie, pomimo szajsmetalu. Ale skoro chcesz full metal to ja nie wiem co Ci doradzić. Quote Link to post Share on other sites
Sanders Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 mam dwie sztuki takiej beretty i jest naprawde ok. O awarujnosci, celna i spory zasieg. Fakt, ze trzeba ze stopka od maga uwazac bo odpada. Jesli wolisz jednak plastyczana dykte to kup TM :) ja wole shitfullmetal niz tworzywo sztuczne.. nawet TM. Quote Link to post Share on other sites
Sixzeroeight Posted November 1, 2010 Author Report Share Posted November 1, 2010 a na ile ładowań starcza butla gg i na ile strzałów starcza jedno ładowanie maga? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 A kiedy już kupisz KSC spróbuj dla odmiany TM - zauważysz różnicę. Wtedy będzie mógł szczerze komuś doradzić.. jak zapewne Twój przedmówca. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 Właśnie, porównać mogą osoby które strzelały z obu :D., Bez tego to tak każda sroka swój ogon chwali. Quote Link to post Share on other sites
ZOMER666 Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_241_47&products_id=6392&name=Socom_Gear_-_M9A1_SOF_Desert_Combat_-_Limited_Edition ta jest trochę tańsza i wygląda lepiej (jak dla mnie) no i dostajesz tłumik. Sam mam właśnie taką 9 i jest świetnie wykonana, i nie źle kopie jak odrzuca zamek, fajne uczucie. Na jednym nabiciu magazynka GG można wystrzelić z niej około 60 kulek. http://www.myspace.com/fotoartms/photos/13993102 fotka poglądowa jak się prezentuje w realu:) Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Jakie części zewnętrzne pasują do Beretty KSC? to jest system KJW? TM? własny? Quote Link to post Share on other sites
pidzejfat Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Własny, tym bardziej system 7. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 W takim razie - czy widzieliście gdzieś części zewnętrzne do KSC? Bell wypuścił kilka dni temu kopię KSC, nie wiem jeszcze, w jakim systemie, bo dopiero do mnie leci na testy, ale z zewnątrz wykonanie jest genialne, w związku z czym jestem zainteresowany sprawą kompatybilności. Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Ten badziew od SW jest w systemie KSC, poszukaj kogoś komu się to już rozpadło i odkup. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 Ale mnie nie chodzi o części zamienne, a o np. lufę z gwintem, inne okładziny itp. Co do SW - te w PL to badziew, ale ściągnij sobie z ehobbyasia - inna jakość :) Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted January 29, 2014 Report Share Posted January 29, 2014 No to masz kolego KSC :D. Quote Link to post Share on other sites
Kacik Posted May 19, 2014 Report Share Posted May 19, 2014 Nie chcę zakładać nowego tematu, ale jak się ma m9 KSC S7 do M9 TM? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts