Amadem Posted November 1, 2010 Report Share Posted November 1, 2010 (edited) Zamawiam parę gratów dla siebie i jako zależy mi na czasie ilość osób/towaru ograniczona. :wink: Wysyłka UPS. Kontakt TYLKO przez mail - rzadko bywam na forum, a maila monitoruję na bieżąco :cool: Zgłoszenia i Przelewy zbieram do 15.11.2010 - Termin Zerowy - TZ Jak zamawiać: 1.Wysyłasz na mój mail ebk4life(malpka)gmail.com : a) temat: WGC-11-WMASG-*Twój Nick, b) Co chcesz zamówić: nazwa,kod, ilość + ew. rozmiar, link, 2. Wysyłam Ci wstępną wycenę. Akceptujesz lub rezygnujesz. Potwierdzeniem jest wysłanie maila zwrotnego ze swoimi danymi do wysyłki towaru(adres, aktualny nr kontaktowy). 3. Do dnia TZ czekam na przelewy - brak przelewu i kontaktu rozumiem jako rezygnację z zamówienia. 4. W dzień TZ + 1 wysyłam i opłacam zamówienie. 5. Paczka dochodzi do PL, odprawa i leci do mnie. 6. Rozliczenie zwroty/dopłaty i wysyłka przedmiotów do WAS. Jako, iż zamówienie nie będzie duże powinno być około 7-10 dni roboczych od wysłania u mnie. Gdy tylko WGC wyśle paczkę wysyłam do was maila z numerem trackingowym. Edited November 1, 2010 by Amadem Link to post Share on other sites
Amadem Posted November 3, 2010 Author Report Share Posted November 3, 2010 Bardzo proszę o nie wysyłanie zgłoszeń na PW. Od tego mamy maila i tylko na niego przyjmuję zgłoszenia. Link to post Share on other sites
Amadem Posted November 19, 2010 Author Report Share Posted November 19, 2010 Poszły maile z OS do konkretnych osób. Link to post Share on other sites
Amadem Posted November 24, 2010 Author Report Share Posted November 24, 2010 Po batalii z Out of Stock zamówienie wreszcie uzyskało status Pakowania. :) Link to post Share on other sites
Amadem Posted November 27, 2010 Author Report Share Posted November 27, 2010 WGC wysłało paczkę. Numer trackingowy wysłałem na maile. Link to post Share on other sites
Amadem Posted December 2, 2010 Author Report Share Posted December 2, 2010 Paczka jest u mnie. Poszły maile z ostatecznym rozliczeniem. Link to post Share on other sites
Yuri Posted December 9, 2010 Report Share Posted December 9, 2010 nie odbyło się / trwa / zakończone ? Link to post Share on other sites
Recommended Posts