Dale Posted May 15, 2005 Report Share Posted May 15, 2005 A zna ktos moze rozwiazanie mojego problemu :?: odpalam gre, robi sie blackscreen slysze ten jakis szum czy co to tam jest i koniec. moge sbie czekac a gra sie itaknie wlaczy :? Wina sprzetu to to nie jest, bo 2,4 GHz, 512 DDR, i Radeon radzi sobie z ta gra. Demo raz mi sie odpalilo, a potem juz nie chcialo :? Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Juz sobie poradzilem. Tryb zgodnosci z Win 98/ME 8) Gra ma klimat Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 odpalam gre, robi sie blackscreen slysze ten jakis szum czy co to tam jest i koniec. moge sbie czekac a gra sie itaknie wlaczy :? Wina sprzetu to to nie jest, bo 2,4 GHz, 512 DDR, i Radeon radzi sobie z ta gra. Demo raz mi sie odpalilo, a potem juz nie chcialo :? Mam dokladnie to samo :( demo raz sie odpalilo a potem blackscrean na pelnej wersji to samo :( Sprzet nawet mam taki sam :( Co to to jest tryb zgodnosci z Win98 :> i gdzie to sie wlacza Pozdrawiam Cappuccio Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Radeon 9550, WinXP z SP 2 + wszsytkie łaty jakie wyszły :) Sprawdze czy dziala takie przestawienie trybu zgodności jak wroce do domu Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 U mnie nie ma głosu i następuje całkowite zwieszenie komputera :( Ctrl+Alt+Del nie dziala :( P.S. Demo 1 raz poprawnie sie wgrało i nawet udało mi sie zagrac :) Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Działa ! Po zmianie trybu zgodności na 98/Me poszło bez wiekszych problemów (choć wolno sie ładuje) Gra jest..... zabawna :) Jak w nią pogram to może coś wiecej napisze narazie ma wielkiego plusa za G36 :) Choc i tak jak narazie moja ulubiona bron to Mp5 z tłumikiem Pozdrawiam Cappuccio P.S. Dzieki za pomoc Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 Tak w roli informacji... Ja mam XP bez zadnego SP, bez zadnej łaty i na moim skromnym Athlonie XP 2000+, 1 GB Ramu, GeForce 4 Ti 4200 + troche innych bajerów śmiga aż miło :) Widać wasze komputerki was nie lubią skoro coś nie chce działać :wink: Polecam śniągnięcie moda, do którego link podany jest powyżej, wg mnie naprawde widać różnice. Pozdrawiam, PieTrzaK Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted May 16, 2005 Report Share Posted May 16, 2005 To ja moze jeszcze dopisze cozrobic jak mimo uruchamiania w trybie zgodnosci, nadal gra sie nie chce wlaczyc, to trzeba odpalic gre, Alt-Ctrl-Del, i za wszelka cene utrzymujecie sie w widowsie, tzn wchodzicie w "moj komputer", czy cokolwiek, byle gra uruchamiala sie w tle, po pewnym czasie jak kilka razy zobaczycie w menadzeze zadan ze SWAT nie odpowiada a potem sie zmienia na uruchomiony, gra sama sie przelaczy i bedzie widac menu :] Troche to zakrecone ale musze tak robic bo inaczej nie dziala :lol: Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Po zmianie trybu zgodności na 98/Me poszło bez wiekszych problemów (choć wolno sie ładuje) To sie z zalozenia woooolno laduje :( Gra jest..... zabawna :) Jak w nią pogram to może coś wiecej napisze narazie ma wielkiego plusa za G36 :) Choc i tak jak narazie moja ulubiona bron to Mp5 z tłumikiem E, zaleznie od przeciwnika UMP .45 lub M4 to podstawa... chyba raz uzylem MP5 + tlumik... Czesto jednemu lub dwum daje Benelke... Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Khe, no ja wiem czy tak strasznie wolno? Przed chwilą z ciekawości zmierzyłem i wyszły niecałe 44 sekundy, to chyba nie jest jeszcze aż tak tragiczny wynik... :wink: Pozdrawiam, PieTrzaK Quote Link to post Share on other sites
Witchdoctor Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Po zmianie trybu zgodności na 98/Me poszło bez wiekszych problemów (choć wolno sie ładuje) To sie z zalozenia woooolno laduje :( Gra jest..... zabawna :) Jak w nią pogram to może coś wiecej napisze narazie ma wielkiego plusa za G36 :) Choc i tak jak narazie moja ulubiona bron to Mp5 z tłumikiem E, zaleznie od przeciwnika UMP .45 lub M4 to podstawa... chyba raz uzylem MP5 + tlumik... Czesto jednemu lub dwum daje Benelke... hmmm a ja wszystkim rozdaje non lethale :) a sam biegam ze spluczka :P Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 17, 2005 Report Share Posted May 17, 2005 Ale głupia jest ta restauracja :((( Nie dosc ze wszystkich zabiłem (oczywiscie bandziorów) a tych co nie zabiłem to aresztowałem, cywili skułęm to jeszcze przegrałem :((( Bo jakiegoś cywila mi nie zaliczyli i misja byla Uncomplet ;/ P.S. Zachowanie druzyny czasami koszmarne.... daje im idz do punku (sa w sasiednim pokoju) to idą naokoło przez pomieszczenie pełne bandytów :( Quote Link to post Share on other sites
Zgedi Posted May 17, 2005 Author Report Share Posted May 17, 2005 Zachowanie druzyny czasami koszmarne.... daje im idz do punku (sa w sasiednim pokoju) to idą naokoło przez pomieszczenie pełne bandytów :( Hmm widocznie trojeczka ich nic nie nauczylam bo tam byl dokladnie ten sam blad...a sciagales tego realism moda?moze on to zmienia. Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 W porownaniu do SWAT3 AI jest duuzo lepsze. A komendy "idz do" prawie w ogole nie uzywam. Puszczam ich od drzwi do drzwi. Quote Link to post Share on other sites
Witchdoctor Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Ale głupia jest ta restauracja :((( Nie dosc ze wszystkich zabiłem (oczywiscie bandziorów) a tych co nie zabiłem to aresztowałem, cywili skułęm to jeszcze przegrałem :((( Bo jakiegoś cywila mi nie zaliczyli i misja byla Uncomplet ;/ P.S. Zachowanie druzyny czasami koszmarne.... daje im idz do punku (sa w sasiednim pokoju) to idą naokoło przez pomieszczenie pełne bandytów :( bo pierwsze primo lepiej jest bandytów potraktować czymś nie smiertelnym (np gazem albo stingerem), nawrzeszczeć i zaaresztować (więcej punktów) drugie primo niektórzy cywile nie chcą sie poddać... no a wtedy bierze sie taser albo gaz pieprzowy, traktuje sie nim delikwenta i chyc w kajdanki trzecie primo każde zdarzenie nalezy zgłosić do centrali (np zaaresztownie bandyty albo jego śmierć, tudzież zabezpieczenie cywila) - ale to pewnie wiesz Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 i zebrac wszystkie fanty. A w restauracji oprocz fantow ktore maja bandyci w warsztaciku jeszcze lezy MAC Quote Link to post Share on other sites
Dale Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 i to wlasnie ten MAC jest dosc waznym elementem misji Quote Link to post Share on other sites
Witchdoctor Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 a faktycznie jeszcze zebrać fanty i maka z restauracji :P ehh ta restauracja to już daaawno temu była:) Quote Link to post Share on other sites
Cappuccio Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 Eeeee tam ... ja mam problem z ewakuacją cywilów i przez to mi nie zalicza misji :( Co z tego ze złoze wszsytkie raporty (głupota) + zbiore fanty (kolejna głupota) jak nie mam zaliczonego podstawowego celu:( Nie wiem co mam z nimi zrobic :( wyglada tak jakby jeszcze jakis głupi cywil gdzies sie chował ale juz dwa razy "prawie przeszedłem" :( Pozdrawiam Cappuccio Quote Link to post Share on other sites
Foka Posted May 18, 2005 Report Share Posted May 18, 2005 No czyli kogos nie znalazles... musisz szukac... i radze - stosuj taktyke "spalonej ziemi" - za Toba wszystko jest wyczyszczone i nie ma nawet kata niesprawdzonego. Jesli do jakiegos obszaru sa dojscia z dwoch kierunkow to jedno przejscie zablokuj... Quote Link to post Share on other sites
MichelCat Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 U mnie ciekawa rzecz. Po wgraniu mod paka, po ptrafieniu niektórych osób odlatują one na kilka metrów gdzieś po pomieszczeniu. Jeśli na tym polega realizm to jestem pod wrażeniem. Quote Link to post Share on other sites
ulfgar Posted May 20, 2005 Report Share Posted May 20, 2005 Bylem u kumpla. Pogralem z 1,5 godzinki. Jak dla kogos kto gra w strzelanki,zeby sie zrelaksowac to dobra giera. Jak ktos chce toczyc "realistyczne" boje z kompem to cienka :( Zachowanie podkomendnych pod drzwiam jest czasem tak koszmarne, ze lepiej zabrac sprawy w swoje rece. Tylko czy o to chodzilo? Quote Link to post Share on other sites
vica Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Witam ! w misjach pod klawiszem Page Up mamy snajpera. Czytałem, że można nim sterować i strzelać do celu. Czy ktoś wie jakie klawisze biorą w ty udział bo próbowałem i dupcia blada:((((..... Quote Link to post Share on other sites
PieTrzaK Posted May 23, 2005 Report Share Posted May 23, 2005 Wciskasz potem Caps Lock i pokazuje Ci sie takie większe okienko... I normalnie, myszką sobie celujesz, lewy przycisk strzał. :wink: Tak samo mozna sterowac drużyną jeśli są np. w innym pokoju. Ciekawa moim zdaniem fukncja :) Pozdrawiam, PieTrzaK Quote Link to post Share on other sites
damiaN Posted July 28, 2005 Report Share Posted July 28, 2005 A wie może ktoś jak odpalić nowe plansze?? Bo sciągam, ładuje tam gdzie każą i dla singla nie moge w żaden sposób odpalić mimo tego, że mampy są dla singla też. W multi są dostępne Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts