woma Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 a moze sie tak zdarzyc ze nie bedzie wiem z autopsii Quote Link to post Share on other sites
ksi91 Posted August 2, 2006 Report Share Posted August 2, 2006 poczekam ze 2 dni Jak w Piątek nie będzie zmieniony status robie tak jak pisze pare postów wyżej wysyłam informacje o tym, że zawiadomiłem inspekcje... Jak to nie pomoże to w tedy się zastanowię Edit: Ile czeka się średnio na zmianę statusu na wysłane/zrealizowane??? Oczywiście przyjmując wersję optymistyczną, że wyślą. Edit2: 72 godziny minęły napisałem maila z pytaniem co się dzieje. Pod koniec dodałem, że zamierzam wysłać list do PIHu jeśli paczki nie otrzymam. Zobaczymy czy pomoże, jeśłi nie wyśle list. Quote Link to post Share on other sites
kufaj Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 JEstem zadowolony z zakupów. Szybka przesyłka i moim zdaniem tanio jeśli chodzi o gaz i kulki. Quote Link to post Share on other sites
pelz Posted August 5, 2006 Report Share Posted August 5, 2006 Witam mam pewne zastrzeżenia do tego sklepu 1. gdy zamówiłem dwie butelki po 3000 kulek (bo praktyczniejsze na polu walki) to dali mi jedną 6000 kulek 2. gdy zamówiłem 3000 kulek EXCEL w butelce przysłali mi w woreczku 3. gdy zamówiłem BB loadera to przyszedł w pudełku z "Airsoftguns.pl" Quote Link to post Share on other sites
ksi91 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ja i moje szczęście do akk47s CYMY ehhh:/;/ Plus dla sklepu za to, że się ze mną skontaktowali. Nic zarzucić nie mogę, bo nie doszło do realizacji zamówienia z powodu skończenia się egzemplarzy ak na magazynie. Pozostało mi dalej czekać. Quote Link to post Share on other sites
Acho Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 hmmm minęły 33 godziny od zmiany statusu na "W trakcie realizacji" czy już moge się niepokoić? mam nadzieje ze ak bez S jeszcze jest, bo kupuje tu tylko dla tego, że na taiwanie i zbrojowni już się skończyły... Quote Link to post Share on other sites
ksi91 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Ja czekałem 4 dni także spokojnie. Ze stałą kolbą są, miłem możliwość dostania go zamiast tamtego ale zrezygnowałem. Quote Link to post Share on other sites
Acho Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 taa, chciałem go mieć na piątek... EDIT: Mie ma kałachów cymy, prawdopodobnie, proponował ci DE bo mi też Quote Link to post Share on other sites
GaWi Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 Pomimo nieporozumienia z poprzednim zamowieniem nie stracilem sentymentu do sklepu jak zawsze kuleczki tanio i szybko + Quote Link to post Share on other sites
_domino Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 Kulki kilka typow, gaz, speedloader - $$$ poszla w czwartek, dzis przyszla paczka (wczoraj wyslana). Jak zwykle nie mam zastrzezen. Quote Link to post Share on other sites
shirlack Posted August 10, 2006 Report Share Posted August 10, 2006 A u mnie znów Dupa. NApisali koledze w piątek że paczka juz jest wysyłana priorytetem. Dziś jest czwartek i ani widu, ani slychu..... Jeszcze kilka dni i od zlożenia zamówienia minie równo miesiąć... ech..... Quote Link to post Share on other sites
entrop Posted August 11, 2006 Report Share Posted August 11, 2006 nie oszukujmy sie - sklep olalem, za to skontaktowalem sie z importerem broni - Taiwangunem. Człowiek który sie ze mną skontaktoawal na serwisie - po mimo że mily i naprawił tą broń.. to dalej ona nie działa - te same bugi co ostatnio. Nie chciałem już go męczyć i oddałem do naprawy do military.pl które ma siedzibe u mnie we Wrocławiu. Zapłacę za to, ale mam nadzieję, że wreszcie zacznie działać. Quote Link to post Share on other sites
franekl Posted August 12, 2006 Report Share Posted August 12, 2006 a czy ktos z was moze mial taka sytuacje ze zamowienie jest podczas realizacji ale np sie rozmyslil albo tak jak ja ma male klopoty finansowe i musi zrezygnowac:Pco wtedy?? Quote Link to post Share on other sites
kufaj Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 military.pl które ma siedzibe u mnie we Wrocławiu A gdzie ten sklep? Quote Link to post Share on other sites
Bienio Posted August 16, 2006 Report Share Posted August 16, 2006 We Wrocławiu to militaria.pl jest. Military.pl w Sopocie. Quote Link to post Share on other sites
kufaj Posted August 17, 2006 Report Share Posted August 17, 2006 no własnie, myslałem, że nie wiem o jakimś sklepie :D Quote Link to post Share on other sites
Acho Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 wie ktoś kiedy w tym sklepie beda ak cymy? Quote Link to post Share on other sites
sniper932 Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Z pewnością wtedy kiedy w innych sklepach- taiwangunie oraz zbrojowni, czyli gdzieś we wrześniu (w połowie?). Quote Link to post Share on other sites
Scorp Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 Dziś kupiłem w tym sklepie broń, kulki i okulary. Wszystko ładnie, pięknie, przesyłka doszła w sześć dni roboczych. Gunok, tylko nurtuje mnie jedno. Wysłałem do nich 3 maile i na zaden nie odpowiedzieli. Czy z nimi jest tak zawsze? I w jaki sposób mam np. załatwić reklamację skoro nie odpowiadają? Wie ktoś może? -------------------------------- Dodane: Cholera faktycznie ludzie mają z tym sklepem kłopoty dzięki Bogu że chociaż sprzęt do mnie dotarł... Quote Link to post Share on other sites
Enderhawk Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 jakbys przeczytal choc 2 strony to bys wiedzial ze kiepsko u nich z kontaktem o serwisie nie wspominajac.. możesz probowac dodzwonic sie do nich Quote Link to post Share on other sites
Acho Posted August 18, 2006 Report Share Posted August 18, 2006 mi na chyba siedem wyslanych maili na 1 nie odpowiedzieli, wlasnie na dostepnosc ak cymy :D odpowiadaja troche dluzej niz w innych sklepach, ale w ciagu 24 h powinienes dostac odp Quote Link to post Share on other sites
Kamilos Maniak Posted August 30, 2006 Report Share Posted August 30, 2006 Zamawiam w tym sklepie kulki jak wieczorem dam zamowienie to na drugi dzien otrzymuje.Zrobili jeden blad dajac te worki na kulki zamiast tych butli.Podczas transportu 1z5 mi sie rozerwała... Quote Link to post Share on other sites
Wolv Posted September 4, 2006 Report Share Posted September 4, 2006 Nie polecem tego sklepu. Dwa tygodnie po złożeniu zamówienia dostałem maila że zamówienie nie może zostać zrealizowane. Wszystko byłyby w porządku gdyby poinformowali mnie o tym wcześniej. A z serwisem też u nich nie jest za dobrze... czekałem na wysłaną do nich replike 6 miesięcy 8O :ściana: . Pozdrawiam Wolv Quote Link to post Share on other sites
dino 03 Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Volv. A jaką replikę zamawiałeś? Quote Link to post Share on other sites
SHANNOW Posted September 6, 2006 Report Share Posted September 6, 2006 Chciałem sie do nich dodzwonic...zżerało impulsy a nikt nie odbierał.Co do oddzwonienia po wysłaniu sms-a też bzdura wysłałem i nic. Jedyne co warto z tym sklepem to ...dac sobie spook. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts