Dziku888 Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Nie chce Cię straszyć ale ta wersja jest tragicznie wykonana. Luzy straszne, nierówne krawędzie. Ma jedną zaletę: stal. Naprawdę lepiej kupić 1911 KJW. Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Luzy rozumiem na zamku? A części wewnętrzne? Osiągi? Quote Link to post Share on other sites
samael16 Posted September 26, 2017 Report Share Posted September 26, 2017 Powiem, tak miałem do wyboru colt TM plus guarder i Nova, lub to inokatsu jak poczytałem, to wybrałem TM. KJW lepiej wykonane, ba nawet paść i złom typu WE jest lepiej wykonany. To coś to ładnie wyglądający odpad z produkcji i to dokładnie odpad. Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Przyszedł colt dokładny opis dam później. Potwierdzam to, że jest niedorobiony ma ogromny luz na bezpieczniku chwytowym, duży na spuście oraz zamek za bardzo idzie do przodu względem body. Tyle z minusów które widziałem na razie, nie posiada natomiast żadnych nadlewek niedoróbek na body i zamku czy nierównych krawędzi, oraz posiada bardzo mały luz na zamku. Jest baaardzo ciężki ładne oznaczenia. Jak będę miał czas porobię zdjęcia i dokładnie opiszę. Wystrzeliłem tylko raz bo był taki huk, że odpuściłem sobie testy na sucho w bloku żeby sąsiadów nie denerwować ale kopa ma nie wiem czy moje m4 kjw ma taki odrzut. Sprężyna powrotna + cieżki zamek też robią swoje kiedy spuszcza się zwalniacz zamka. Quote Link to post Share on other sites
Dziku888 Posted October 16, 2017 Report Share Posted October 16, 2017 Plus za stal: będziesz mógł się spawarką pobawić i napawać odrobinę materiału na szkielecie. Myślę, że po odrobinie zabawy będzie coś z tego ale imho i tak szkoda kasy. Quote Link to post Share on other sites
Potfurr Posted January 30, 2018 Report Share Posted January 30, 2018 Wsadziłem gumkę flacona oraz Pdi 6.01 6' do hi-capy 5.1 i muszę powiedzieć, że przecierałem oczy z wrażenia, chłopaki z ekipy też nie ukrywali zdziwienia. Takiego zasięgu wielu z nich nie ma w swoich aegach celność świetna. Jedyne co to gazożerność w niskich temperaturach (tj było pewnie około -5) jest bardzo duża. Nie udało mi się wystrzelić całego magazynka z jednego co2 ale coś za coś kopyto jest niezłe. Nie miałem kulek 0.2 ale na 0.25 chrono pokazało 300 fps. Jeśli ktoś piszę, że lepsze kjw to nie trzymał nie strzelał ani nie widział inokatsu niestety... Jeszcze drewienka spasuję i dla mnie nie ma lepszej repliki 1911 A1. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts