Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Pytanie dotyczące ak-47

Recommended Posts

Witam, mam pewne pytanie/problem dotyczący Ak-47 JG Tactical chodzi o to że przy strzelaniu spust mi się często blokuje, trzeba dać na save wtedy dać z powrotem na auto/semi i broń chodzi, czasami trzeba to powtórzyć drugi raz. Nie wiem czym jest to spowodowane, jest to jakaś wada techniczna czy te bronie tak mają. Broń kupiłem nie dawno. Proszę o szybką pomoc.

Edited by Damian3

Replika, nie broń.

Przez forum to raczej doraźniej pomocy nie uzyskasz. Jak się nie boisz i/lub posiadasz jakieś zdolności techniczno-manualne to rozkręć i zobacz co jest grane, gwarancji nie stracisz ;) Jeżeli ta opcja odpada to poszukaj na forum serwisanta i oddaj mu do naprawy. Samo się nie naprawi.

Mam kolejny problem z moim ak. Chodzi o to że replika nie strzela ,naciskając na spust kompletnie nic. Sprawa wygląda dokładnie tak wczoraj strzelałem, następnie akumulator wyładował mi się, załadowałem akumulator i po włożeniu go do repliki, replika nie strzelała (nie chodzi na auto i na semi ). Spust można normalnie wcisnąć. Proszę o pomoc.

Jeżeli masz na spuście lekki opór i dochodzi on do końca a potem odbija tzn że sprężynka jest na swoim miejscu . Prawdopodobnie wypalona ruchoma kostka stykowa. Język w ruchomej części jest za krótki i nie dochodzi do styku z blaszkamia i blaszki mogą być za bardzo rozgięte.

Ale może być i coś innego odlutowany kabelek itp. trzeba rozbierać sprzęt.

Edited by Snipernr1