lukas22 Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Od mrozu na 100%. Chyba wiem jak się zachowywała w niskich temperaturach.. niekiedy reagowała na naciśnięcie spustu niekiedy nie.. i krakmani to potwierdzili bo wysłałem do serwisu. Quote Link to post Share on other sites
maczo007 Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Pora zakupić lipo.. Ja byłem w lesie i koledze batka stockowa cymy padła po 200 strzałach, lipo ładnie ciągnęła. Podobno nimh tracą 80% wydajności, przy czym lipo tylko 20%. Ja polecam lipo :) Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted December 31, 2010 Report Share Posted December 31, 2010 Pora zakupić lipo.. Ja byłem w lesie i koledze batka stockowa cymy padła po 200 strzałach, lipo ładnie ciągnęła. Podobno nimh tracą 80% wydajności, przy czym lipo tylko 20%. Ja polecam lipo :) Ja na ni-cd nie wystrzeliłem ani razu, odkręciłem stałą kolbę i miałem batkę w kieszeni, teraz tak będę robił nie trzeba mieć wcale lipo, jedynie przedłużyć kabelki i po sprawie.;) Quote Link to post Share on other sites
lukas22 Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 (edited) spam. Edited January 1, 2011 by lukas22 Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Przy -18 biegałem z moją petką i batką FireFoxa 9,6 1600, nic się z nią nie stało. Replika strzelała aż miło ;) Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Kolega ma nówkę FireFoxa 9,6 2300mAh, ostatnio przy -15 tylko kilka strzałów, przy temp -1 około 3h ostrego strzelania, ale on ma abb... ;) Quote Link to post Share on other sites
ZuBeR Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 Zimą dobre batki to podstawa. Nie musi być od razu li-po, wystarczą zwykłe, ale dobre (sanyo, względnie firefox, ale on ma różne oceny). Co do repliki. Patent z gumą jest znany dobrze, fakt ja go nie używam, ale polecają, więc może warto spróbować. Jeśli chodzi o SR-kę, ja strzelałem ze swojej (wersja od krakmanów, ta nowsza) całą zimę (głównie pojedynczy, b. rzadko na auto) i nic się nie stało. Quote Link to post Share on other sites
Lochu Posted January 1, 2011 Report Share Posted January 1, 2011 No tak wszystko zależy od budżetu ;) A jeżeli kogoś nie stać to tak jak wcześniej wspomniałem przedłużyć kabelki i do kieszeni ;d Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts