Viamortis Posted December 22, 2010 Report Share Posted December 22, 2010 (edited) Witam. Zapraszam do udziału w zamówieniu hurtowym z EBairsoft.com. Zasady w skrócie: 1. Etap pierwszy to wycena zamówienia. Ponieważ na każdy przedmiot jest inna zniżka, dlatego sklep musi wycenić zamawiane przedmioty. 2. Zgłoszenia przedmiotów do wyceny przyjmuję na adres e-mail: socom.krk@gmail.com UWAGA! Pisanie do mnie na GG czy PW nie gwarantuje udziału w zamówieniu. Nie jestem w stanie zapamiętać kto z czym i po co do mnie pisał i czasami zapominam kogoś dodać do listy lub poinformować o cenie. 3. Po otrzymaniu kosztorysu od sklepu, rozsyłam wam informację o cenach przedmiotów. Ceny zawierają: koszt przedmiotu + koszt wysyłki do Polski + cło 3% + 22% VAT + mój zarobek. Do tego później trzeba liczyć koszt wysyłki w Polsce, chyba że odbiera się osobiście (Kraków). 4. Po etapie wyceny można jeszcze zmieniać ilości sztuk w górę, w dół, lub zrezygnować z danego przedmiotu bądź w ogóle z zamówienia. Nie można dodawać nowych przedmiotów do listy. UWAGA! Będzie można zamówić każdy przedmiot z wyceny, dlatego lista wraz z cenami pojawi się w tym temacie. 5. Wpłaty. Wpłaty przyjmuję na konto w banku ING lub przez Paypal. Jeśli chcesz wpłacić przez paypal, zaznacz opcję "krewni/znajomi" -> "spłata długu", w innym wypadku dolicz do płatności 4% prowizji dla serwisu. UWAGA! Moment wpłaty jest ostatecznym przystąpieniem do zamówienia. Po wpłacie nie można się już wycofać dobrowolnie. 6. Po otrzymaniu wpłat wysyłam listę do pakowania. Osoby, które nie opłaciły zamówienia w terminie zapraszam do udziału w następnym. Nie pożyczam kasy, nie biorę przedmiotów na krechę czy na dobre słowo, bo potem się ludzie rozmyślają i zostaję z różnymi niepotrzebnymi gratami. 7. Wraca do mnie lista spakowanych przedmiotów. Zdarza się, że niektóre zamówione przedmioty okazują się niedostępne, wtedy zwracam za nie kasę. 8. Paczka leci do Polski pocztą lotniczą, trafia na odprawę, przesyłam papiery na urząd celny, urząd odprawia i przesyła do mnie. Rozpakowuję, sprawdzam, liczę, pakuje w mniejsze paczki, wysyłam do zamawiających. 9. Czekam na potwierdzenia, że dotarło, ewentualne skargi i reklamacje. 10. Nie odpowiadam za jakość chińskiego sprzętu. Czasem jest bardzo dobra, czasem dobra, a czasem mizerna. 11. Uszkodzone przedmioty będą reklamowane w sklepie. Sklep na ogół refunduje lub dosyła uszkodzony przedmiot. 12. Zamówienie trwa 6-8 tygodni. W wyjątkowych sytuacjach może się przedłużyć. W razie pytań pisać do mnie: GG: 4962528 PW Mail: socom.krk@gmail.com Edited December 22, 2010 by Viamortis Link to post Share on other sites
Viamortis Posted January 2, 2011 Author Report Share Posted January 2, 2011 Dzisiaj wychodzi lista do wyceny. Ponieważ jest jeszcze ciut mało osób, będzie druga tura prawdopodobnie wyceny zaraz po pierwszej. Zachęcam do dołączania na dowolne przedmioty z oferty sklepu. Pozdrawiam Mortis Link to post Share on other sites
Viamortis Posted January 4, 2011 Author Report Share Posted January 4, 2011 (edited) Przykładowe przedmioty, które można zamówić, wraz z cenami 552 fully adjustable NO ghost dot Scope w/ foldable Cover, 150 PLN 4X Magnifier Scope w/ push button FTS mount , 199 PLN G MIC AN/PEQ-15 GREEN Laser w/ 270 Lumens Flashlight , czarny, dark earth, 190 PLN AABB KAC style QD silencer with QD flash hider ( LONG ), 100 PLN 3X Magnifier rifle scope , 175 PLN 4X EC tactical Scope, 389 PLN M2 1x32mm RED Dot Scope Cantilever AP Mount, 136 PLN TA31 4x Combat Scope Black, luneta, 326 PLN TA31 style 4x Combat Scope DE color, luneta, 326 PLN SAND 553 Scope fully adjustable NO ghost dot, 289 PLN Tasco 3-9x50mm Illuminated Rifle Scope , 145 PLN TA31 4x Combat Scope w/ Doctor sight (Black) , 499 PLN TMC Kydex made G17/1911 + M6X TLR-2 Holster, 249 PLN Red Dot TA01NSN Scope Dark Earth, kolimator, 175 PLN AABB Aluminum M249 Low Rail set, 130 PLN G TMC V2 Strike Metal Mesh Half Face Mask, khaki, black, 60 PLN EB PECA PERSONAL BODY AMOR, 140 PLN G Ztactical Bowman Elite II Headset Z027 Military Standard Plug, wtyk do wyboru, 120 PLN AK Wood Handguard Set (Grade A) , 270 PLN Zapraszam E-mail: socom.krk@gmail.com Edited January 4, 2011 by Viamortis Link to post Share on other sites
Viamortis Posted January 4, 2011 Author Report Share Posted January 4, 2011 (edited) Ponieważ pytacie mnie o bowmana, sprawa wygląda tak - cena 120 zł obejmuje headset i przycisk PTT, jednak w EBB zamawiam osobno PTT i osobno headset, ponieważ w u nich są to dwa osobne itemy. Cena za sam headset typu bowman to 80 złotych. Samo PTT 55 złotych. Pozdrawiam Mortis Edited January 4, 2011 by Viamortis Link to post Share on other sites
Viamortis Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 Druga tura poszła do wyceny. Pierwsza tura wycen rozesłana. Termin wpłat dla obu tur upływa w piątek 14.01, więc proszę osoby z II tury o przygotowanie się, bo może być mało czasu. Pozdrawiam Mortis Link to post Share on other sites
Viamortis Posted January 25, 2011 Author Report Share Posted January 25, 2011 Zamówienie jest w trakcie pakowania. W dniach 2-8 Lutego w Chinach trwają święta noworoczne. Dostałem informację, że postarają się spakować zamówienie przed świętami, ale piszą, że mają urwanie głowy i różnie z tym może być. Pozdrawiam Mortis Link to post Share on other sites
Viamortis Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 Przyszła lista spakowanych rzeczy. Niedostępne są: EB PECA PERSONAL BODY AMOR EB Made PCU Level 5 AABB KAC style QD silencer with QD flash hider ( LONG ) Magpul PTS Sport Polo Shirt ( Black ) Magpul Logo Patch AK Series Full Steel Folding Stock Na dniach będę wysyłał info na maile oraz przelewy zwrotne. Proszę o trochę cierpliwości, bo mam chwilowo urwanie głowy. Dziś lub jutro wysyłam kasę do sklepu. Pozdrawiam Mortis Link to post Share on other sites
Viamortis Posted February 17, 2011 Author Report Share Posted February 17, 2011 http://app3.hongkongpost.com/CGI/mt/e_detail.jsp?mail_type=parcel_ouw&tracknbr=CP830445827HK&localno=CP830445827HK Link to post Share on other sites
Viamortis Posted February 23, 2011 Author Report Share Posted February 23, 2011 Jestem w trakcie załatwiania formalności celnych. Link to post Share on other sites
Viamortis Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Przyszła dzisiaj paczka. Jestem w trakcie przeglądania zawartości i przepakowywania do mniejszych paczek. Przypominanie o sobie mailowo będzie pomocne :wink: Link to post Share on other sites
Yuri Posted May 10, 2011 Report Share Posted May 10, 2011 Wiadomość automatyczna Wątek został przeniesiony z "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe" do "Sklepy -> Zagraniczne sklepy -> Zamówienia zbiorowe -> Archiwum". Link to post Share on other sites
Recommended Posts