Snopp33 Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Witam drogich maniaków :D czy opłaca się zainwestować w replikę firmy SRC czy jakąś inną tanią do 800zł? bardzo dziękuje za odpowiedzi:) a na oku mam tą http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/sr4a1_carbine_src_gen_iii-2144.html może ktoś ma taką i opowie coś więcej :) Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 4, 2011 Report Share Posted January 4, 2011 Bierz CM.028 :D Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Dokładnie cm.028 lub cm.048 (nie do zajechania) Quote Link to post Share on other sites
Snopp33 Posted January 5, 2011 Author Report Share Posted January 5, 2011 a coś z dobrych emek albo g36 :D ? mi chodzi o tani karabin zeby podziałał conajmniej rok a w razie czego walnac do niego jakies firmowe gb albo cos :D Quote Link to post Share on other sites
Ryba1993 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 SRC produkuje całkiem dobre repliki które z powodzeniem konkurują z A&K(PJ),nowymi generacjami JG i nawet z tym drogim badziewiem CA (mówię tu o częściach wewnętrznych a nie wyglądzie zewnętrznym). Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 No wybacz ale pleciesz... Quote Link to post Share on other sites
Vault13 Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 Ehh... Kolejny obrońca CA... Płacą wam za to czy jak? :) Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 5, 2011 Report Share Posted January 5, 2011 A Ty widziałeś gearbox nowych replik CA? Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 Mam M15A4 Rifle Ca i nie jestem jakoś szczególnie zachwycony, co prawda lepiej to wygląda od chińczyka ale do innych markowych replik jeszcze Classicowi trochę brakuje ;) Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 A widzisz, bo kupiłeś jakąś starusieńką wersję i dlatego tak prawisz :) Najnowsze mają 400fps i czasem ebb :D Quote Link to post Share on other sites
dobry_mudzyn_z_afryka Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 No widzisz a ja nie patrzę na fpsy ;) Niech ma te 400 fps a ja i tak będę wolał ICSa który będzie miał 330 ;) Quote Link to post Share on other sites
Snopp33 Posted January 6, 2011 Author Report Share Posted January 6, 2011 ej sorki ze sie wtrącę ale tu nie chodzi o CA czy jakieś inne mi chodzi o karabin który nie rozleci sie po 5 miesiącach mogę nawet nazbierac troche wiecej kasy na markowy ......wazne zeby strzelał :D a moze dołozyc na jakis karabinek GBB ;D? Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted January 6, 2011 Report Share Posted January 6, 2011 ej sorki ze sie wtrącę ale tu nie chodzi o CA czy jakieś inne mi chodzi o karabin który nie rozleci sie po 5 miesiącach mogę nawet nazbierac troche wiecej kasy na markowy ......wazne zeby strzelał :D a moze dołozyc na jakis karabinek GBB ;D? Gbb nie kupuj jako nowy. Możesz dozbierać do jakiegoś g&p, często są używane ne allegro po przystępnych cenach. Quote Link to post Share on other sites
treyT Posted March 6, 2011 Report Share Posted March 6, 2011 Czyli np. zakup http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/sr36_c_src_gen_iii-2153.html byłby dobrym zakupem ? Quote Link to post Share on other sites
wolki89 Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Hej HEj dla ciebie to są tanie repliki ? Quote Link to post Share on other sites
SamsOn Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 (edited) Bierz CM.028 :D @Mudzyn: Gościu ma 800 zł a ty mu polecasz CM0.28 ? Zlituj się. :( @treyT: Było już pisane, że SRC nie jest najwyższych lotów. Edited March 10, 2011 by Szymek997 Quote Link to post Share on other sites
dr_wisla Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Mudżyn, że tak powiem pieprzysz. Stare CA także złe nie były. Poza tym, SRC odradzam osobiście. Bardzo ładnie wykonane zewnętrznie, solidnie i starannie, ale w środku to kupa. Szkielety SRC są po prostu żałosne - znajomy w ciągu 3 miesięcy 2 razy wymieniał szkielet, raz poszedł na stocku, a drugi na M110. Do tego wykonanie poszczególnych podzespołów GB również pozostawia wiele do życzenia. Jedyne co jest w środku fajne, to silnik. To moja opinia ofc. oparta na tym co widziałem ;). Quote Link to post Share on other sites
HGStalker Posted March 28, 2011 Report Share Posted March 28, 2011 Kolega ma SR4 gen III, praktycznie nówka, i powiem tak: Wygląda pięknie, strzela gorzej od mojego CM.037 - Kolega uszkodził gumkę hop-up przy odpychaniu lufy. Wg. mnie minusem jest to, że nie ma w zestawie aku - Koledze na Firefoxie 8.4v potrzymał jedna strzelankę. Quote Link to post Share on other sites
ZAPI Posted November 16, 2014 Report Share Posted November 16, 2014 (edited) Ja mam sr416 od niecałego miesiąca ale już moge coś o niej powiedzieć.Wygląda fajnie.Nie jest to jakieś badziewny stop gównolitu czy czegoś podobnego.Jest przyjemnie ciężka.Po tygodnou niestety z***** mi się rączka przeładowania.Nie otwiera się klapa itd.Następnie (przez moją głupote)popsuł się akumulator ale i tak chce wymienić.Rof jest przeciętny.Wszystko inne się trzyma ale do wymiany idą kable bateria i jakaś markowa sprężyna dla pewności żeby nie pękła i nie rozwaliła bebechów.Narazie tyle.Potem będe mówił co i jak. Edited November 16, 2014 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts