Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Kilka pytań

Recommended Posts

Wszystko poza baterią jest niedostępne.

W jakim sensie ? Linki działają, a produkty są dostępne na stronie.

A co do baterii, to ta ładowarka z zestawu dałaby radę, czy musiałbym kupić inną (np. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_233_196&products_id=2742&name=Ladowarka_do_Baterii_-_Automatyczna_-_BCH003_-_MW2168GS)

A i jeszcze jedno, jeżeli chciałbym zrobić tuning repliki i na stronie SpecShop (np. http://www.specshop.pl/product_info.php?cPath=22_291_292&products_id=3760&name=Tuning_+/-_420fps_replik_Classic_Army_-_Gold) mogę zamówić jeden z wybranych set-ów to czy musiałbym wysyłać do nich replikę ?

Edited by Wolf800

Z czego mi wiadomo to m4 sportline z Classic Army, nie jest dobrym wyborem.

Nie no na prawdę, miło mi. Strzał w dziesiątkę, odpowiedź na temat po prostu najlepsza. Dzięki za pomoc, na prawdę. M4 a M15A4 to duża różnica, a jest cała masa różnych wersji M4/M15/M16 Classic Army w tym SERIA sportline. Widać, że się na tym znasz.

Edited by Wolf800

Nie wiem o co ci chodzi Wolf800 ale hokager powiedział ci całą prawdą, cała seria Sportline CA, jest krótko mówiąc zła. Słabe plastiki, słabe bebechy (wytrzymałość) i jeszcze inne wady, lepiej wziąć za tą cenę eMke od DBoyi. Same CA nie jest aż tak mocno zwalone, jak kiedyś uważałem, ich emki nie z serii Sportline, są lepsze od Dboyi ale do emek od G&P itp. trochę im daleko, niestety.

To trochę za drogie :\ Dla mnie sprzęt taki jak ładowarka do repliki jakby to ująć rekreacyjnej jak moja nie musi być jakiejś przedniej jakości. Mogę ogarnąć jakieś ładowarki do 100-120 zł ale nie ponad 200 zł ;) Polecicie mi jakieś ?

Edited by Wolf800

Weźmy tu tylko pod uwagę jeszcze koszty przesyłki i już mamy ładowarkę za 190-200 zł. Powiedziałem, że mogę kupić coś za max 120 zł w tym najlepiej z taiwangun.pl lub specshop.pl . Ładowarka ma być dla tej baterii : http://www.taiwangun.com/akumulatory_i_ladowarki_akumulatory_9_6v/akumulator_ni-mh_9_6v_1500mah_typ_mini_do_kolby_sf_firefox-1520.html

Edited by Wolf800

A ja proponuje ci w tym M4 (jeśli chcesz by ci podziałaął dłuzej) wymienić cały gb. Stockowy to shit godny pogardy i nie wytrzyma nawet roku. Kumpel "wybebeszał" ta replike juz po tygodniu gdy mu szkielet, prowadnica i tłok pękły...

Jesli chcesz do tej repliki podpiąć mocniejsza batke, to broń boże, załóż maske na twarz. Jak ci coś z repliki wystrzeli to przynajmniej twarz uratujesz :P bo repliki juz nie...

Jednym słowem masz syf pierwszej wody i jak nie wciśniesz w to przynajmniej 200zł to możesz pomarzyć o sprawnej replice na baterii 9,6v...

Mam, używam, jestem zadowolony.

Baterie są dobrze naładowane (ładuję na natężeniu 500mA).

Sporym plusem jest możliwość ładowania z gniazda zapalniczki.

Te ładowarki mieli także w specu (zresztą tam kupiłem swoją).