Michael782 Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Witajcie! Mam dopiero 12 lat i już pokochałem ASG.Zaraziłem się nim od mojego kuzyna,proszę odpowiedżcie na moje pytania: -Moja replika to Beta Spetznaz, -Używam kulek bezszwowych, -Na rozgrywki noszę okulary. CZY TA REPLIKA I MOJE POSTĘPOWANIE JEST DOBRE? Quote Link to post Share on other sites
durrr Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 (edited) Witajcie! Mam dopiero 12 lat i już pokochałem ASG.Zaraziłem się nim od mojego kuzyna,proszę odpowiedżcie na moje pytania: -Moja replika to Beta Spetznaz, -Używam kulek bezszwowych, -Na rozgrywki noszę okulary. CZY TA REPLIKA I MOJE POSTĘPOWANIE JEST DOBRE? na początek kup porządną ochronę oczu Bolle albo Uvexy są OK Oczy nie grzyby nie odrastają ... Edited January 16, 2011 by seba1b Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Jedyną twoją wadą jest to że masz 12 lat niestety. Ja w Twoim wieku już zaczynałem się interesować i strzelałem się springami z bazaru żółtymi kulkami z kolegami. ;] O profesjonalnych strzelankach musisz na razie zapomnieć. Quote Link to post Share on other sites
Hookie Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Baw się pókiś młody, zęby i oczy chroniąc należycie... :P Quote Link to post Share on other sites
Przemek770 Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 Chroń oczy i uzębienie oraz używaj Rozumu i będzie miodnie :) Quote Link to post Share on other sites
predatorszarak Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 1. Jaka dokładnie replika? (model, firma etc.) 2. Jakie okulary? Quote Link to post Share on other sites
_Sick_ Posted January 16, 2011 Report Share Posted January 16, 2011 1. Napisał ci, że Beat Spetnaz stawiam na CM, albo na JG. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Napisz jakie dokładnie masz okulary, najlepiej podaj link żeby nie było żadnych wątpliwości. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
predatorszarak Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 1. Napisał ci, że Beat Spetnaz stawiam na CM, albo na JG. Nie wiem jak w JG, ale w Cymie masz 2 takie repliki - CM.037 i CM.042B. Zawsze kolega może mieć jakąś Betę za 20 zł z allegro (o ile takie istnieją :P) A jeśli to jest JG albo jedna z podanych wyżej cymek, to TAK, replika jest dość dobra. Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted January 17, 2011 Report Share Posted January 17, 2011 Mundur się przyda na pewno ;] po sposobie Twojego pisania sugerowałbym się problemami z samoopanowaniem które w ersofcie jest akurat ważne ;) btw, najlepiej jak znajdziesz sobie grupę kolegów, chętnych na tego rodzaju rozgrywki (obowiązkowo dobra ochrona oczu!) to raczej nic nie stoi na przeszkodzie. Chyba że któryś z was wpadnie na jakiś głupi pomysł... Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts