zamulka1902 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Cześć. Jak w temacie mam problem z M4A1 firmy Boyi. Problem polega na tym że broń na trybie semi strzela jak jej się podoba naciskam spust a ona nie strzela. Strzeli 1 na 20 naciśnięć spustu. czasem wgl. Na Automacie wogóle nie działa. Co to może być? emka ma 1 dzień;/ Quote Link to post Share on other sites
Marines178 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Wyślij to na gwarancje i Ci zrobią, jak sam będziesz to próbował naprawić to Ci potem nie uznają gwarancji jeśli by się coś znów zepsuło. Quote Link to post Share on other sites
zamulka1902 Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 Wyślij to na gwarancje i Ci zrobią, jak sam będziesz to próbował naprawić to Ci potem nie uznają gwarancji jeśli by się coś znów zepsuło. Tak myślałem ale jutro mam strzelankę i chciałem zobaczyć czy da się coś z tym zrobić. Quote Link to post Share on other sites
wrobel111 Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 (edited) A słychać w ogóle silnik?Czy w ogóle nie słychać nic? Może to wina zbyt mocno dokręconego/dociśniętego silnika lub batki. Edited January 21, 2011 by wrobel111 Quote Link to post Share on other sites
zamulka1902 Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 A słychać w ogóle silnik?Czy w ogóle nie słychać nic? Może to wina zbyt mocno dokręconego/dociśniętego silnika lub batki. nie silnik wogóle nie chodzi. Nic nie słychać Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Zły dział. Z tym to do tanich replik. Jak masz plasticzany GB to się nie dziw, że są problemy. Sprawdź baterię. Quote Link to post Share on other sites
zamulka1902 Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 Zły dział. Z tym to do tanich replik. Jak masz plasticzany GB to się nie dziw, że są problemy. Sprawdź baterię. Co z tego że jest plastikowy. Replika ma jeden dzień. Powinna działać bez zarzutów. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Sprawdziłes baterię? Quote Link to post Share on other sites
zamulka1902 Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 Sprawdziłes baterię? Bateria jest dobra. Bo czasem strzeli ta broń. Była formatowana całą noc Quote Link to post Share on other sites
Dread Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Jak ma jeden dzień, to się nawet nie baw, oddaj do sklepu, niech Ci przyślą nową. Zaczniesz rozbierać, coś zepsujesz, albo plombę zerwiesz i zostaniesz z niesprawną repliką i będziesz jedynie kasę w plecy. Quote Link to post Share on other sites
zamulka1902 Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 Jak ma jeden dzień, to się nawet nie baw, oddaj do sklepu, niech Ci przyślą nową. Zaczniesz rozbierać, coś zepsujesz, albo plombę zerwiesz i zostaniesz z niesprawną repliką i będziesz jedynie kasę w plecy. Plomba jest na GB. GB nie rozbierałem bo nawet bym nie umiał go złożyć. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Ja bym odstąpił od umowy (jest na to 10 dni) i kupił jakiegoś shotguna... Quote Link to post Share on other sites
zamulka1902 Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 Ja bym odstąpił od umowy (jest na to 10 dni) i kupił jakiegoś shotguna... Czemu proponujesz shotguna? Wolę M4 shotguny są oczywiście pewniejsze. Bo nic się nie można zepsuć ale kusi ta automatyka. :D myślę że wyślę ją na reklamację i zamienią albo naprawią. Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Czemu proponujesz shotguna? Poszukaj, to się dowiesz Quote Link to post Share on other sites
zamulka1902 Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 Poszukaj, to się dowiesz Jeśli nie chcesz mi pomóc to nie pisz tu. Ja piszę do tych którzy chcą pomóc. ! Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Ja chcę Ci pomóc-bo kupno tej "repliki" to strata pieniędzy. Ale skoro nie chcesz tej pomocy, to nie. Tyle w temacie. Quote Link to post Share on other sites
zamulka1902 Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 Powiem Ci że czytałem na forach i nawet nawet chodzi. Też ją trochę przetestowałem i nawet dobrze chodziła. Dopóki nie przestała wogóle działać. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted January 21, 2011 Report Share Posted January 21, 2011 Cześć. Może pierw zadzwoń do tego sklepu i powiedz im o problemie, opisz go dokładniej. Jeśli po rozmowie, nie dojdzie do skutku, to odeślij to im. Mówisz, że silnik w ogóle nie reaguje. W takim razie może to być wina kabli. Wystarczy, że jeden zsunie się z bieguna z silnika i eMka nie będzie strzelać. Lub też kabelek mógł się zluzować na kostce stykowej. Ale najpierw porozmawiaj ze sprzedawcą. Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
zamulka1902 Posted January 21, 2011 Author Report Share Posted January 21, 2011 Cześć. Może pierw zadzwoń do tego sklepu i powiedz im o problemie, opisz go dokładniej. Jeśli po rozmowie, nie dojdzie do skutku, to odeślij to im. Mówisz, że silnik w ogóle nie reaguje. W takim razie może to być wina kabli. Wystarczy, że jeden zsunie się z bieguna z silnika i eMka nie będzie strzelać. Lub też kabelek mógł się zluzować na kostce stykowej. Ale najpierw porozmawiaj ze sprzedawcą. Pozdro :) Dzięki Tomek. W końcu jakaś kompetentna odpowiedź. zadzwonię w poniedziałek. Bo to jest sklep (airsoftguns.pl) Mam nadzieję że mi to wyminią i nie będą mieli podstaw aby nie wymienić sprzętu. Dzięki! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts