OwnerPL Posted February 7, 2011 Author Report Share Posted February 7, 2011 dobra juz wiem czego szukam przez przypadek znalazlem. http://img716.imageshack.us/img716/9219/producte.jpg na zdjeciu zaznaczylem ta przejsciowke w czerwonym kółeczku, wie ktos moze gdzie taka dostane ? Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 :google: Na przykład Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 to nie jest duży wtyk? Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) A co za różnica ? Podałem na przykład - jest tego od cholery. Wystarczy zobaczyć co się ma, czego potrzeba i poszukać. Ja nie mam jego ładowarki więc po fotkach trudno mi ocenić czego szuka. Edit: A przejściówki duży/mały kosztują grosze i są wszędzie dostępne. Edit2: MAŁY też tam jest Edited February 8, 2011 by ALABASTER Quote Link to post Share on other sites
OwnerPL Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 w tym sklepie zamowienia realizuja dopiero od 50zl tak jak w kilku innych ktore znalazlem w google. ale znalazlem na allegro takie cos: http://allegro.pl/kabel-z-konektorem-tamiya-meski-rc4max-i1434952118.html to to ? bo nie widze calego zdjecia. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Naprawdę jesteś aż tak ciężko kminiący? To co podałeś to tamiya large, a potrzebujesz tamiya mini. Quote Link to post Share on other sites
OwnerPL Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 koncowka jest dobra bo do tego mam wpiac baterie. chodzi mi tylko o to czy na koncu sa te takie preciki zeby to do imaxa weszlo. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Idź do sklepu modelarskiego z bateria i ładowarka i zapłać im, żeby zrobili za Ciebie wszystko i nauczyli jak ładować. Bo czarno widzę Twoje ewentualne zabawy lutownicą. Gdyby były te "pręciki", byłoby o tym napisane. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
OwnerPL Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 bylem dzisiaj w Olkuszu ale jedyny sklep modelarski jaki sie tam znajdowal zostal zlikwidowany i nie mam gdzie z tym sie zglosic. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Nie wiem czy jesteś ślepy czy co... Mówiłem idź do elektronicznego -.- Quote Link to post Share on other sites
OwnerPL Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 w takim tez bylem i nie maja. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 no to wyślij to do mnie, za 9 dyszek Ci wszystko zrobię i namaluję instrukcję :):):):):) możesz wybrać bohaterów-narratorów :):):):):) na przykład Spider-Man może opowiadać jak to zrobić :):):):) klawo :):):):) Quote Link to post Share on other sites
OwnerPL Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 przed chwila koledze w berecie utknela kulka, wie ktos jak ja wyciagnac ? Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 (edited) Rozłożyć replikę na pojedyncze części. [EDIT]: A, w berecie :D wypierz beret. Edited February 10, 2011 by Yfronus Quote Link to post Share on other sites
OwnerPL Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 (edited) kolega rozkrecil replike okazalo sie ze to nie kulka tylko ulamana czesc :) jak zdjąć górną część repliki ? Edited February 10, 2011 by OwnerPL Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Zamek? Jeżeli chodzi o zamek, to: 1. wyjmujesz magazynek 2. naciskasz mały pypeć znajdujący się tuż nad przodem kabłąka spustowego po prawej stronie i, ciągle go naciskając, obracasz małą dźwigienkę po przeciwnej stronie repliki. 3. Zsuwasz zamek do przodu. Przynajmniej tak jest w beretce HFC Gdzie dokładnie utknął element? Jako, że po pierwsze nie wiem, czy znasz wszystkie nazwy (ja nie), a po drugie opis słowny niewiele może dać, proponuję na odpowiednim, znalezionym w sieci zdjęciu beretty zaznaczyć to miejsce, wrzucić na imageshacka i tu dac link. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
OwnerPL Posted February 10, 2011 Author Report Share Posted February 10, 2011 Element wypadł ze środka niej, gdy trochę nią potrząsłem po zdjęciu bocznych plastików z tego miejsca gdzie trzyma się magazynek. Jest to taka mała "pałeczka" , z zębatką na końcu. Po dokładniejszym przyjrzeniu się nie jest ona ułamana. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts