czaken Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Witam, mam ytanko mozna kupić gdzies takie ochraniacze w kolorze oliv? Takie jak na spodniach: http://allegro.pl/spodnie-combat-pants-z-padami-rozne-kolory-nowe-i1430744131.html Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Ale to są zintegrowane ze spodniami ochraniacze. Pod skorupą jest kieszeń w której siedzi gąbka. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 HellMaker666, pieprzysz głupoty... http://www.cryeprecision.com/P-PADKC201000/Combat-Knee-Pads Quote Link to post Share on other sites
Guest Mati13k Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 To Ty gadasz głupoty. Jak chcesz nosić te ochraniacze bez dedykowanych spodni? Izolką obkleisz? Dżizas... Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 takim zielonym jak you-dash należy się perm, bo nawet pieprzenie głupot im nie wychodzi. Myślałem, że w podstawówce już jest angielski. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 A gdzie napisałem, że nie wymagają odpowiednich spodni? Hellmaker napisał, że te ochraniacze są zintegrowane ze spodniami więc udowodniłem, że tak nie jest. Z jego postu można wywnioskować, że spodnie mają "przymocowaną skorupę" pod, którą wkłada sie gąbkę. Quote Link to post Share on other sites
HellMaker666 Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 (edited) No to teraz misiu - pysiu kochany, spytaj się kolegi czy ma chęci oraz pieniądze aby kupić sobie spodnie combat od CP, bo to co podlinkowałeś pasuje tylko do nich lub do bardzo wiernych kopii (a tych jak do tej pory jeszcze nie widziałem). No i kultury trochę, gdyż ,z takim podejściem do innych użytkowników tego forum, długo miejsca nie zagrzejesz. Pisząc, że są to ochraniacze zintegrowane ze spodniami odniosłem się do produktu, do którego podał link. Edited January 28, 2011 by HellMaker666 Quote Link to post Share on other sites
aciepk Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Same wkładki za to nie są jakoś mega drogie. Trochę kasy (na wkładki i materiały do przeróbki), chęci i dobry krawiec i te uber-pro wkładki crye będzie można sobie nawet w dresie i spodniach od bawełniaka zamontować. Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 Radzę niektórym wziąć na wstrzymanie, bo ich kariera na WMASG może być bardzo, bardzo krótka... Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted January 28, 2011 Report Share Posted January 28, 2011 No to teraz misiu - pysiu kochany, spytaj się kolegi czy ma chęci oraz pieniądze aby kupić sobie spodnie combat od CP, bo to co podlinkowałeś pasuje tylko do nich lub do bardzo wiernych kopii (a tych jak do tej pory jeszcze nie widziałem). No i kultury trochę, gdyż ,z takim podejściem do innych użytkowników tego forum, długo miejsca nie zagrzejesz.Pisząc, że są to ochraniacze zintegrowane ze spodniami odniosłem się do produktu, do którego podał link. Fakt, nie są najtańsze, ale tak jak napisał aciepk, odrobina chęci i umiejętności krawieckich wystarczy żeby dało je się włożyć do podróbek MC. I sorki za ton w poprzednim poście, akurat byłem na kogoś zdenerwowany i mnie troche poniosło :/ Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts