Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

sprężyna M140

Recommended Posts

Wypowiedź KicpY:

Szczelność strzykawki od końca lufy aż po GB, pozwala to na osiągnięcie bardzo wysokich wyników (np. 438fps na SP110 guardera

EDIT:

Nawet jeśli wytrzymie, to lepiej uszczelnić i dać słabszą sprężynę-części słabiej się będą zużywać, no i rof mniej spadnie.

Edited by wiciok

Jakbyś chciał wiedzieć to to, że masz w replice M120 wcale nie znaczy, że jest ona dla tej repliki odpowiednia. Poza tym chińska M120 nie musi trzymać "specyfiki" lepszych producentów. Z reszta rób jak chcesz, skoro mam sie nie udzielać to nie będę wsadź sobie te M140, jak chcesz to nawet M150 lub więcej.

Może i jest solidnie wykonana, ale co z tego? Przy tuningu AEGa (i nie tylko) liczy się wytrzymałość części wew. a nie solidne wykonanie. Nie da się stwierdzić czy replika jest wytrzymała tylko po "trzymaniu jej w rękach". Jeśli Twoim zdaniem jest taka super wytrzymała to po co się pytasz czy wytrzyma M140? Zadałeś konkretne pytanie, więc dostałeś konkretna odpowiedź. Nie musisz mnie słuchać ani reszty osób, które wypowiedziały sie w tym temacie, zrobisz jak uważasz.

PS. ciekaw jestem tylko czemu doczepiłeś sie mnie a Lesiowi nic nie napisałeś

Bo Ty nie masz avatara i mało postów. Do kogoś z avatarem i większą ilością postów pewnie boi się odpyskować. You-dash ma tutaj pełną rację. Każesz wróżyć z fusów i masz pretensje jeszcze, że nie układają się po Twojej myśli.

@ you-dash : Nie stresuj się, masz zupełną rację, ba dołożył bym do Twojej wypowiedzi jeszcze, że nie licząc wykonania zależy też jak co jest poskładane.

@ założyciel: Dostałeś bardzo sensowną odpowiedź, możesz mieć nawet m500 tam wsadzone (op ile takie robią) a jak będzie wsio gówniano wykonane i poskładane to będziesz miał 300 fpsów w porywach. Słuchaj mądrzejszych i nie patrz na ilość postów, bo one nic nie znaczą. (Już dawno mówiłem, żeby ten gówniany licznik mi wyzerować ;-) ). I nie staraj się grać wszechwiedzącego zadając durne pytania, jeżeli ktoś tak odpowiada jak Kolega, to on doskonale sobie zdaje sprawę co tam tkwi w środku, nie musisz go uświadamiać.

Mmmmm ale mi smaku narobił ten temacik... wyobraziłem sobie, piękny, głośny, trzask pękającego szkieletu, zgrzyt silniku, desperacko kręcące się zębatki bez zębów, pękającą głowicę tłoka i krzyk dziecka trafionego prowadnicą sprężyny w twarz... miodzio :3

Serio, to ludzie co wy przesadzacie z tymi springami... M140... ja przy M120 bałem się o gearbox, aktualnie używam M85, poza tym niech maniacy typu dreadkillaz, nauczą się, wreszcie, że FPS nie dodadzą im talentu...

Repliki z M140 nie są dla jakichś mięczakóf- dzieciakóf, tylko dla prawdziwych żołnierzy... JAK JA! :biggrin: Przepraszam, nie mogłem się powstrzymać.

Edited by Maza94

you-dash ty się lepiej nie udzielaj wiem że chcesz pomóc ale jakbyś chciał wiedziec to w tej replice jest już wmontowana spreżyna m120 ...

A co do APS to replika jest solidnie wykonana więc jesli nie trzymałeś ją w rece to nie pisz bzdur co inni o nich piszą.

Tia solidnie wykonana... Wsadź tam M140 a zobaczysz jak solidnie wykonana... Bicia na łożyskach sprawią że zębatki jak tylko dadzą radę zrobić obrót to zgubią zęby. Rozbierałem już z 15 APSów ale ty wiesz najlepiej że jest solidnie wykonana...