lupilas98 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Hej! Z tematu,,Broń boczna do +/- 50zł" dowiedziałem się, że nie kupię pistoletu elektrycznego za 50 zł. Także proszę o propozycje. Dziękuje. Quote Link to post Share on other sites
tomtus Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Hej! Z tematu,,Broń boczna do +/- 50zł" dowiedziałem się, że nie kupię pistoletu elektrycznego za 50 zł. Także proszę o propozycje. Dziękuje. Popraw tytuł bo Napisałes ,że do 500 Pozdro Quote Link to post Share on other sites
Wilq_pl Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Popraw tytuł bo Napisałes ,że do 500 Pozdro Bo o to mu chodzilo? Nie kupi za 50, więc zwiększa budżet do 500... Quote Link to post Share on other sites
lupilas98 Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 Masz racje Wilq_pl. Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 lupilas czy ty urodziłeś się w 1998 (patrze po nicku) nie za wcześnie zaczynasz z asg? :zastanawia: Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Akurat teraz to nie ma większego znaczenia. Ja też zacząłem za wcześnie. Mógłbyś napisać, jaka klamka Ci się podoba, wtedy dostaniesz propozycję konkretnych modeli. Quote Link to post Share on other sites
lupilas98 Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 Tak, ale mam 13 lat. Moi koledzy z klasy i z ekipy mnie wciągnęli mnie w asg. Quote Link to post Share on other sites
lupilas98 Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 Przestaliście się do mnie odzywać? Quote Link to post Share on other sites
ALABASTER Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Mógłbyś napisać, jaka klamka Ci się podoba, wtedy dostaniesz propozycję konkretnych modeli. Zrób tak i poczekaj. Quote Link to post Share on other sites
lupilas98 Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 Jeżeli znacie Counter-Strike: Source to coś w stylu najlepszego pistoletu dla antyterrorystów. Sorry, że tak mące O, to to jest http://www.google.pl/images?q=FiveseveN&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=pl&tab=wi&biw=1261&bih=603 Quote Link to post Share on other sites
Pies Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) Jedyne repliki tej broni jakie znam to Tokyo Marui i Marushin, ale obawiam się, że będą ponad budżet. Chyba, że jakiegoś TM'a z drugiej ręki udałoby Ci się wyrwać. Edited February 8, 2011 by Pies Quote Link to post Share on other sites
Wilq_pl Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Jest na forum o 5-7 od TM (Tokyo Marui), a jeżeli chodzi o gazowe pistolety to najlepsza firma. Z tym, że ten Five-SeveN w PL niedostępny, a raczej w 500zl się nie zamkniesz sciągając z HK. Quote Link to post Share on other sites
wxp31 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 (edited) Jeżeli znacie Counter-Strike: Source to coś w stylu najlepszego pistoletu dla antyterrorystów. Sorry, że tak mące O, to to jest http://www.google.pl/images?q=FiveseveN&oe=utf-8&rls=org.mozilla:pl:official&client=firefox-a&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&hl=pl&tab=wi&biw=1261&bih=603 Ja osobiście nie pamiętam aby któryś z producentów robił i dystrybował FN'kę jeśli tak bardzo koniecznie CS to może Orła Pustyni?(Desert Eagle) Gnat ma klimat. Pozdrawiam Iwan edit:literówka :blush: Edited February 8, 2011 by wxp31 Quote Link to post Share on other sites
Fush1 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Hmm Jako że mieszkasz koło Poznania polecam Ci przejechać się do SpecShopu na ul. Św. Marcina i zobaczyć na własne oczy co w trawie piszczy.. Ogólnie jestem w miarę zadowolony z tego sklepu a więc linki: Pistolety elektryczne Mój odnośnik Pistolety na CO2 Mój odnośnik Pistolety na Green Gas Mój odnośnik Dużo ofert mają niedostępnych a więc zaznacz sobie opcję- pokaż tylko dostępne. O ile wiem, Fivesevena nie ma raczej, ale są Glocki, Beretty, MK23 socom ( te bronie o ile pamiętam są w ekwipunku w CS.. Ogólnie jak dla mnie broń boczna jest tylko do szpanu, mam 1911 gaziaka i po prostu nie używam, natomiast do budynków zamyślam się kupić jakiś pistolet maszynowy mający do 60cm długości. Quote Link to post Share on other sites
lupilas98 Posted February 8, 2011 Author Report Share Posted February 8, 2011 (edited) Mieszkam na starym rynku w poznaniu. Do Chełma jeżdżę na ferie i wakacje Edited February 8, 2011 by lupilas98 Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 5-7 robi TM ale to mało udany model mimo, że najlepszego producenta ;] To znaczy i tak jest lepszy niż wszystkie WE czy inne KJW ale gorszy niż inne modele TM. Quote Link to post Share on other sites
Andzia Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Przeglądnąłem ofertę specshopa i widzę, że niby mają fiveseven'a ale kosztuje prawie 700zł i jest niedostępny. Quote Link to post Share on other sites
wxp31 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 5-7 robi TM ale to mało udany model mimo, że najlepszego producenta ;] To znaczy i tak jest lepszy niż wszystkie WE czy inne KJW ale gorszy niż inne modele TM. Dex mea culpa, ale nie znam wszystkich produktów TM na pamięć, co nie zmienia faktu, że według mnie DE lepszy;) Pozdrawiam Iwan Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Tak? Do czego? Bo raczej nie na boczną. Miałeś w ręku którąkolwiek z nich w ogóle? Bo jesli tak to takie stwierdzenie jest cokolwiek dziwne. Quote Link to post Share on other sites
wxp31 Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 Dex mam duże łapska i lubie duże pistolety. Używam Mk23 a Desert jest tych samych rozmiarów. Mnie sie z DE bardzo dobrze strzelało. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted February 8, 2011 Report Share Posted February 8, 2011 http://forum.wmasg.pl/index.php?/topic/97590-fiveseven-od-marui/page__st__20 Tutaj temat o FiveseveN, czyli wspomnianym "najlepszym pistolecie dla antyterrorystów". Moje wypowiedzi w nim są trochę za bardzo "na plus", bo oryginał tego pistoletu jest dla mnie niemal ideałem i przedmiotem snów. Przeczytaj ten temat, jest tam dużo informacji w bardzo zwięzłej formie. 5-7 jest dostępny na madonionie w promocji: http://madonion.eu/FN57_Tokyo_Marui_p857.html i przekracza budżet o 99zł. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
lupilas98 Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 Dzięki Laokoon Quote Link to post Share on other sites
lupilas98 Posted February 9, 2011 Author Report Share Posted February 9, 2011 Pomyślę o tym. Quote Link to post Share on other sites
Gregoriian21 Posted September 4, 2011 Report Share Posted September 4, 2011 Nie odpisuje na tematy z drugiego końca forum człowieku :/ lupilas pewnie zapomniał już że ma tu konto. Quote Link to post Share on other sites
FlynN Posted September 5, 2011 Report Share Posted September 5, 2011 (edited) Widzę że w csa nie byłeś "pro" skoro mówisz że ta klamka jest najlepsza, podstawowe usp strzela lepiej nie wspomnę o desert eagle. Ale proponuję zejść do świata realnego i poszukać coś po prostu dobrego bo za tę cenę można naprawdę fajną klamkę dostać. Edited September 5, 2011 by FlynN Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts