Kiekos Posted February 10, 2011 Report Share Posted February 10, 2011 Witam! Albo moja szukajka nie działa jak trzeba, albo nie ma o tym jeszcze tematu (na prawdę nic nie znalazłem). Jeśli jest, proszę mnie tam skierować. Do rzeczy. Bardzo mnie zaciekawiła ta replika. Łuski - świetny bajer, a w dodatku replika ma ten "moduł" robiący z Mki AEGa na zwykłe magi ;) Jednak jedno mnie dręczy. Jak to działa? Chciałbym zobaczyć zdjęcia wnętrza... Jak zrobili AEGa z ruchomym suwadłem, do tego wyrzucającego łuski?! Pozdro, Kiekos Quote Link to post Share on other sites
Sgt. Paul Jackson Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 W necie szukając pod hasłem M4A1 TOP poza zdjeciami samej repliki znalazłem to: Jak widać jest to nowy gearbox Quote Link to post Share on other sites
Amadem Posted May 4, 2012 Report Share Posted May 4, 2012 HK416 EBB http://www.youtube.com/watch?v=v2g-E90cnY8 Quote Link to post Share on other sites
Jankus Posted May 5, 2012 Report Share Posted May 5, 2012 (edited) Ra-Tech rozłożył kiedyś M4A1 od Top Japan :maniak_zle: Edited May 5, 2012 by Jankus Quote Link to post Share on other sites
asas Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Czy mi się wydaje, czy w filmiku podełsanym przez Jankus'a replika strzeliła bez baterii? :D Bajer fajny, tylko.. No właśnie. Bezużyteczny. Quote Link to post Share on other sites
DobryDobrodziej Posted May 6, 2012 Report Share Posted May 6, 2012 Tak, strzela bez baterii. Tylko co to daje ? Fajna ta Mka, szkoda, że cena jest tak wysoka, a zważywszy na moc (250 fpsów to jednak bardzo mało), możliwości tuningu i koszta łusek i magów nie ma tu mowy o czymkolwiek innym, niż replice na ścianę lub do filmów. Kiedyś bardzo chciałem mieć to cacko, ale z opisanych powodów zrezygnowałem. Swoją drogą, czy TM nie kombinowało nad podobnym systemem ? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts