Bart_Forrester Posted November 2, 2011 Report Share Posted November 2, 2011 Plastik ICS to plastik ICS, połamało go pełno osób, po prostu większość *** strzela, że wydali tyle kasy, a teraz jeszcze 4 stówy na body pójdzie, więc się tym nie chwalą. :P Ekhm ;) /LgN Quote Link to post Share on other sites
Stalker Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Plastik ICS to plastik ICS, połamało go pełno osóbEkhm ;) /LgN Akurat z tego co wiem złamaina body ICS należą do rzadkości, plastik jest dość twardy. Znam dwóch takich co złamali, ale gdyby upadli na mnie, to też bym pękł. :cool: Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted November 4, 2011 Report Share Posted November 4, 2011 Ja osobiście znam dwie osoby, ktore miały ICSa w plastiku. Obu poszedł w tym samym miejscu - gdzie body łączy się z kolbą. Przeglądając jednak forum/komis/allegro widać, ilu innym też się to przytrafiło. :) Co najlepsze - jeden z moich kumpli zahaczył pasem nośnym o drzewo, ale drugiemu złamało się, gdy przenosił pukawkę na plecach :D Pod własnym ciężarem :D Gdyby nie to, że widziałem na własne oczy - nie uwierzyłbym. Pewnie wyrabiało się tam przez dłuższy czas. PS. Nie wiem, co tam napisałem, ale na pewno nie miało 4 literek! :P Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts