Jurek_96 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Witam, przymierzam się teraz do zakupu karabinu, długo się zastanawiałem i postasnowiłem pozostać przy G36. I teraz zastanawiam się czy wybrać CA czy TM. Miałem już TM ale używanego i był lekko przelatany. Może pomoglibyście którą wybrać, pod względem osiągów, żywotności itp. Oczywiście na samym wstępie wymienił bym Precke i Gumkę. Z góry dzięki za odp. Jurek Quote Link to post Share on other sites
MAJOR762 Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Tylko TM. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Dobrze Kolega wyżej prawi, też brałbym TM. Poza tym może Dexter coś Ci o tym powie, to podobno wielbiciel wszystkiego od TM :) Pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
Jurek_96 Posted February 13, 2011 Author Report Share Posted February 13, 2011 A jeszcze jedno. Rozgladałem się też za G39 WE. Co o nim myślicie? Ogólnie to mi się podoba, chwalą go, ale ta cena 900zł coś mi tak , niestyka. Quote Link to post Share on other sites
Sledziu_w Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 Z tych dwóch to wybrałbym CA. Myślałeś nad ARES'em? Moim skromnym zdaniem repliki ARES'a (albo najnowsza seria G36 Umarex'u, która jest produkowana przez ARES'a) prezentuje się o niebo lepiej niż CA. Sam mam G36 Umarex'a z precką i gumką - jestem zadowolony. Quote Link to post Share on other sites
senkuPH Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 bierz pod uwagę, że WE to gaziak, wiec nie jest uniwersalny i wiąże sie z kupowaniem gazu itd... Quote Link to post Share on other sites
DamianKakietek Posted February 13, 2011 Report Share Posted February 13, 2011 (edited) witam Gazową replikę sobie daruj ,bo jak mówisz że Ci nie pasuje ze względu na cenę to sobie naprawdę odpuść .Uważam tak ze wzgledu na to ,iż musisz jeszcze dokupić magazynki a do tego gaz wię strasznie drogo wyjdzie nie mówiąc już o częsciach wewnętrznych ,natomiast z całą odpowiedzialnością mogę Ci polecić g36c od TM . Edited February 13, 2011 by Damianus1993 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts