WojaKwz Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Witam, przymierzam się do zakupu IBA kontraktowego. Tylko nie wiem, który rozmiar dobrać. Mam w klacie ok. 105 wzrostu 175. I nie wiem czy brać rozmiar M czy L. Z góry dzękuję za pomoc. Pozdrawiam Wojak Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Nawet w googlach nie potrafisz rozmiarówki znaleźć? :bialaflaga: Quote Link to post Share on other sites
Maciek V2 Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 A będziesz nosić z płytami i miękkimi wkładami ? :) Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Jeśli z kompletem wkładów to M. Bez wkładów to nonsens. Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted February 14, 2011 Author Report Share Posted February 14, 2011 (edited) Oczywiście z wkłądami miękkimi. Płyty jak pieniązki się znajdą :) Czyli M nie będzie mała ? "Nawet w googlach nie potrafisz rozmiarówki znaleźć? :bialaflaga: " - Widzę, że mądrale wumasgowe już zaczynają się odzywać. Kolego myslisz, że się popiszesz przed innymi? Czasem pomyśl jak walniesz tego posta. Wolę spytać, niż potem kupić iba z demobilu za 655zł, i wkurzać się z powodu, bo albo iba jest za mała albo za duża. Pozdrawiam wojak Edited February 14, 2011 by WojaKwz Quote Link to post Share on other sites
Maciek V2 Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Ja bym brał M. Za duża IBA z płytami jest niewygodna :) Quote Link to post Share on other sites
Królik Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Nawet w googlach nie potrafisz rozmiarówki znaleźć? :bialaflaga: Ty naprawdę chcesz zakończyć karierę na WMASG po dwóch tygodniach od rejestracji? Quote Link to post Share on other sites
Catch22 Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Według wymiarów które podałeś to M Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 (edited) "Nawet w googlach nie potrafisz rozmiarówki znaleźć? :bialaflaga: " - Widzę, że mądrale wumasgowe już zaczynają się odzywać. Kolego myslisz, że się popiszesz przed innymi? Czasem pomyśl jak walniesz tego posta. Wolę spytać, niż potem kupić iba z demobilu za 655zł, i wkurzać się z powodu, bo albo iba jest za mała albo za duża.Pozdrawiamwojak Nie kolego, nie mam zamiaru się przed nikim popisywać na forum, bo nie od tego ono jest. Wszyscy tutaj radzą Ci żebyś brał M, ja wywnioskowałem to samo po użyciu google, więc jak widzisz ma to sens i nie trzeba zakładać tematu na forum. Z drugiej strony rozumiem Cię, że nie chcesz ryzykować utraty kasy więc nie będę się kłócił. PS. Nie rozumiem tylko czemu gdy coś takiego co napisałem w pierwszym poście napisze ktoś kto ma kilka tys. postów i 5 lat użytkuje to forum to żaden mod się nie doczepi. I nie widzisz różnicy pomiędzy starym użytkownikiem, a takim, który jest na forum dwa tygodnie i "fika"? Rób tak dalej, to NIGDY nie zobaczysz, jak traktowany jest stary użytkownik. Królik Edited February 14, 2011 by Królik Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted February 14, 2011 Author Report Share Posted February 14, 2011 (edited) Aha, a jak wrzucę na Siebie mundur letni + polar z gore, normalnie się dopnę ? Bo jak problemów nie będę mieć to zabieram się za szukanie. Niektórzy z forum tak robią, więc odczułem tak. Widzisz jak potrafią ludzie odpowiadać, nie denerwowali się tylko pomogli. Od tego forum jest, ja wolę radzić się osób, które miały iby na sobie i mają o tym pojęcie. Nieprzyjemny temat zamykamy :) Czasem komuś z forum w razie niepewności taki temat może pomóc, kto wie. Edited February 14, 2011 by WojaKwz Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Zgadzam się z Tobą w 100%, sorki jeśli przyjąłeś moją wypowiedź negatywnie. W takim razie życzę udanego zakupu ;) Quote Link to post Share on other sites
DT_Kuba Posted February 14, 2011 Report Share Posted February 14, 2011 Ciężko doradzić, bo z rozmiarówką jest różnie. Ja mam 107 cm i powiem szczerze, że z płytami to w mediumie jest ciężko. Polecam large'a - sam w takim rozmiarze latałem. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Aha, a jak wrzucę na Siebie mundur letni + polar z gore, normalnie się dopnę ? Bo jak problemów nie będę mieć to zabieram się za szukanie. Gore z polarem nie nosi się na mundur a na bieliznę termiczną. Będziesz się pocił i nic nie będzie działać tak jak powinno. Albo mundur albo gore+polar. Quote Link to post Share on other sites
WojaKwz Posted February 15, 2011 Author Report Share Posted February 15, 2011 A dziękować za informację. Mam monowską bluzkę termoaktywną na to polar i gore. Ale moje pytanie, jest takie, czy pod warstwą gore i polaru wejdę w IBA M :P ? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 Powinno dać radę. Quote Link to post Share on other sites
Karol88 Posted February 15, 2011 Report Share Posted February 15, 2011 (edited) Weź M. Sam miałem L i zmieniłem na M. Jak masz zamiar mieć miękkie wkłady to weź M. Mam 180 wzrostu i 100 w klacie jak co. Edited February 15, 2011 by Karol88 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts