Price6 Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 cześć które lepszy ten http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028_c-42.html czy ten http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_031b-893.html prosze mi napisać Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Proszę poszukać, bo to pytanie zadawane w co drugim temacie. To to samo, różni się tylko wyglądem. Bierz to, co Ci się bardziej podoba. Osobiście wziąłbym 0.28c, bo ma szyny. Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 (edited) To jest to samo tylko, że inne body. EDIT. wiciok szybszy. Edited February 17, 2011 by Didizip Quote Link to post Share on other sites
harasim Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Panowie to nie jest to samo, inne baterie wchodzą. Pierwszy ma-Typ akumulatora mini stick, a drugi Typ akumulatora Large. Poza tym długość lufy. Ja osobiście bym zakupił http://www.taiwangun.com/karabiny_szturmowe_aeg/cm_028_a_tactical-792.html ten sam co w pierwszym linku tylko że ze stałą kolbą [czyli z baterią typu large a nie mini stick], jeszcze 60 zł zostanie na dobre gogle i amunicje. Cm 0.28a ma tyle miejsca na baterie co 31B, i taką samą długość lufy co 0.28c. Bebechy te same. Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted February 17, 2011 Report Share Posted February 17, 2011 Tylko nie kupuj ŻADNYCH gogli/okularów z taiwanguna, bo one nie chronią. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 Bebechy te same. O to nam właśnie chodziło. A inny wygląd pociąga za sobą różne typy baterii. Choć przyznaję, nie pomyślałem o tym, pisząc posta. Quote Link to post Share on other sites
Pyzdra Posted February 18, 2011 Report Share Posted February 18, 2011 No i jeszcze jedna jakże WIELKA prośba. Dawno, dawno temu kiedy Airsoft'owcy posiadali repliki z metalowymi grotami, żył sobie pewien polski uczony. Wprowadził on do słownika polskiego coś takiego jak ZNAKI INTERPUNKCYJNE które jakże pomagają w rozumieniu czytanego tekstu. Także z wielką prośbą zwracamy się do Ciebie jak i innych osób: Używaj prawego ALT ;) Quote Link to post Share on other sites
Ghost10 Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 :D Tak jak ci mówiłem Price zależy kto co lubi. Różnia się długoscią lufy, body i jak wyżej napisali baterią no i ma ris. Ale można dokupić jaskółczy ogon. http://www.taiwangun.com/czesci_i_akcesoria_montaze_szyny_montazowe/szyna_montazowa_do_ak_acm-529.html Quote Link to post Share on other sites
Tomjech Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Sorka że tu ale taka okazja. A jakie okulary kupić? Sorka że tu ale taka okazja. A jakie okulary kupić? Quote Link to post Share on other sites
Vault13 Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Z mojej strony polecam tylko AK74. Ta sama cymka ale o niebo wygodniejsza i bardziej pasuje do klimatów dzisiejszych działań zbrojnych.cm.028 czyli AK47 to ta sama cymka, ale ergonomia sprzed pół wieku daje o sobie znać. Pozatym nie wiem czy pasuje ci klimat vietkongu, komunistów i trzeciego świata, w tym bojowników somalijskich strzelających z biodra i walczących w japonkach na nogach ;) Bo to chyba jedyni użytkownicy tej broni, nie licząc oczywiscie krajów układu warszawskiego, które strzelały z tego co ruscy im dawali ;)Wersje z oszynowaniem wyglądają dla mnie conajmniej smiesznie, bo to tak jakby przymocować szyny ris do pepeszy ;) Oczywiscie to moje zdanie. Quote Link to post Share on other sites
Errhile Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 (edited) O gustach się nie dyskutuje, ale AK47 używało pół świata. A co do pepeszy z szynami - wsio wazmożna, uważajemnyj gaspadin Vault13, wsio wazmożna, tolka astrożna... Tak smatritie tuda. I niezależnie od wszystkiego, nie chciałbym znaleźć się at the business end tej maszynki. Edited February 20, 2011 by Errhile Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts