Nellsonn Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Mam pytanie czy te shotguny to są te polecane kiedyś Mossbergi? I jak ktoś miał bądź ma to proszę o opinie. http://www.taiwangun.com/shotguny-c006.html Quote Link to post Share on other sites
szymx1 Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Myślę, że te mossbegi są dobre, każdy ode mnie zaczynał od nich i ie mieliśmy z nimi kłopotów. Dobry stosunek jakości do ceny. Jedyny minus to słabe body. Quote Link to post Share on other sites
Wulcio Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Tak do dokladnie te same kultowe juz mośki od AGM :D Swietne repliki POLECAM! Quote Link to post Share on other sites
xenon500 Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Świetne na początek ze względu na cenę i osiągi. Tak to dokładnie te, chodź moim zdaniem lepsze były mossbergi od DE, i miejmy nadzieję że znów będą w sprzedaży. Quote Link to post Share on other sites
arend Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 A gdzie znalazłeś elektryczne strzelby? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 A gdzie znalazłeś elektryczne strzelby? Przecież nikt w tym temacie nie napisał nic elektrycznych strzelbach. Strzelby są jeszcze gazowe, dość drogie. Ale jak dla mnie super wykonane :) Quote Link to post Share on other sites
JaReKII Posted February 20, 2011 Report Share Posted February 20, 2011 Przecież nikt w tym temacie nie napisał nic elektrycznych strzelbach. Jesteś pewny? Temat założony w: Broń airsoftowa i problematyka technicznaAEG/EAG"Tanie repliki" Quote Link to post Share on other sites
Nellsonn Posted February 21, 2011 Author Report Share Posted February 21, 2011 Przepraszam za pomyłkę z założeniem tematu. A czy w tych longach to kolba jest trwała czy lepszy short. Quote Link to post Share on other sites
GERALT Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 a ja zaczynałem od tych co miały pojemność na 200 kul, i to było coś!! wygodniejsza jest ta bez kolby Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 A ktoś może jest w posiadaniu shorta i może wypowie się na ten temat ? Bo z tego co tam wyczytałem i widziałem to waga trochę mała i body taki plastik fantastik :icon_confused: Quote Link to post Share on other sites
arend Posted February 21, 2011 Report Share Posted February 21, 2011 Polecę zajrzenie do działu replik sprężynowych. Znajdziesz tam naprawdę ogrom informacji na temat AGMa 003 w obu wersjach. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts