VIPER-RT10 Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 W związku iż od dzisiaj jestem moderatorem również tego działu troszkę tutaj zamieszam! Najbliższe dni (jak nie tygodnie sądząc po zaległościach jakie tu zastałem) będą mi schodziły na porządkowaniu tego bajzlu i wywalaniu przestarzałych śmieci ale później przyjrzę się zasadom tego działu i postaram się tu stworzyć miejsce do rozważań jakiego brakowało w "Karabinach Wyborowych" abyście mieli swój kącik dyskusyjny! Wszelkie sugestie i inne pytanio- prośby można dopisywać w tym wątku który po zakończeniu "przebudowy" prawdopodobnie poleci albo jeśli będzie tu ruch to może go podkleję. Pozdrawiam Viper Link to post Share on other sites
Yautja Posted February 23, 2011 Report Share Posted February 23, 2011 Może mały offtop, ale popieram i gratuluję awansu Viper :) Wreszcie będziemy mieli porządek w "naszych" działach :) Pozdrawiam i życzę powodzenia :) Link to post Share on other sites
Spajda Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Porządki ? Przecież snajperów jak na lekarstwo :) Sugeruję wszystkie nowe posty typu "mam 200 zł , jaką snajperkę wybrać" wrzucać do jakiegoś poddziału "dla zielonych" :D Link to post Share on other sites
Graven Posted February 24, 2011 Report Share Posted February 24, 2011 Sugeruję wszystkie nowe posty typu "mam 200 zł , jaką snajperkę wybrać" wrzucać do jakiegoś poddziału "dla zielonych" :D Po to jest przyklejony temat "Snajperka za xxx zł" zeby unikac takich postow. Pozdrawiam, G^. Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted February 28, 2011 Author Report Share Posted February 28, 2011 Dział dla zielonych jeden już jest i drugiego nam nie trzeba! Ja nie mam aż tak mocnych nerwów aby przeżyć to co by się tam wyrabiało! Link to post Share on other sites
Xyanek Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Na wyborowych Cię męczą to jeszcze tutaj się dopisałeś? Padniesz nam na nerwy i kto będzie pilnował porządku? :happy: Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 10, 2011 Report Share Posted March 10, 2011 Odkąd zieloni mają zakaz zakładania wątków w "wyborowych" Viperowi sie pewnie nudziło więc wziął pod swoje skrzydła (vipery mają skrzydła?!) ten lekko umierający dział. Ale odżył :D Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted March 11, 2011 Author Report Share Posted March 11, 2011 Na brak zajęć nie narzekam :happy: ale lubię oba te działy i chciałem coś zrobić aby lepiej wyglądały bo się bałagan robił w tym pod-forum. Na razie panuje nad nerwami ale zacząłem się zastanawiać czy ten snajperski HP to dobry pomysł bo się tam małe wojenki odbywają :dry: ale to w zasadzie jedyny wątek w którym coś się dzieje... :wink: Wychodzi na to, że jakieś skrzydła mam :P ale pewnie wirtualne :D Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 CZemu zły? Nie wojenki tylko ożywione dyskusje, od tego hydepark jest. Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Ale o co chodzi? Ja nic nie wiem.. Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
Redrad Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 HP to dobry pomysł, ileż on wniósł życia w to forum, a i Żmija się może wykazać czujnością :icon_biggrin: Link to post Share on other sites
Lambert Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Redrad: Przypomniało mnie się zawołanie z ostatniej ogólnej, a propos Twojego podpisu ( ostatnia linijka ). Brzmiało coś jak: One hi-cap, one kill ! :icon_biggrin: Pozdrawiam, Lambert Link to post Share on other sites
Recommended Posts