CptGhost Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 witam z gory przepraszam ze tutaj, ale mial ktos stycznosc z tym sklepem? http://www.tksport.pl/ tylko tutaj znalazlem bron, ktorej szukam. czy mozna zaufac temu sklepowi? zapomnialem wspomniec, ze zakup bedzie w systemie ratalnym. prosze o pomoc tym, ktorzy cos kupili w tym sklepie. pozdrawiam CptGhost Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 najpierw powiedz, co to za replika ;) Quote Link to post Share on other sites
Didi Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 Zgaduję, że to Ak od TM. Ale nie jestem pewien :D Quote Link to post Share on other sites
CptGhost Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 USP CO2 HECKLER & KOCH tylko ze raty rozlozone w sposob taki, ze polowe place z gory, a reszte na ok 6 miesiecy wiem ze sie nie oplaca, ale co maniaka zatrzyma :) Didizip na AK od cymki to sobie do wakacji poczekam, z kasa stoje ze tak powiem slabo ;) ale pytanie bylo, czy kupic w tym sklepie, czy nie jacys oszusci itp itp, a nie jaka bron :) Quote Link to post Share on other sites
Rudy1002 Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 (edited) Po pierwsze: Nie broń tylko replika. Po drugie: Naucz się pisać bo tego bełkotu nawet ja nie rozumiem. Po trzecie: Poczytaj opinie o sklepach. Na stronie jest specjalny dział. Edited March 3, 2011 by Rudy1002 Quote Link to post Share on other sites
CptGhost Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 Rudy1002 po pierwsze: nie lap mnie za slowka po drugie: nie pomagasz, lecz jestes upierdliwy po trzecie: szukalem i nie znalazlem, wiec otworzylem ten temat a po czwarte pytalem osoby, ktora kupowala w tym sklepie, zamiast pisac takie brednie, podalbys link i wszyscy byliby zadowoleni. ale jesli chce sie byc wrednym... Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 (edited) Otóż, jeśli ktoś kupuje coś w danym sklepie, to zazwyczaj zamieszcza informację o tym w odpowiednim dziale. jeśli informacji brak, to pewnie nikt nie kupował tam nic znaczącego. A co do repliki: http://www.bron.pl/shopbron/product/AIR-SOFT-GUN/Pistolety/Pistolet-ASG-GNB-H-K-USP-CO2/911 To na 99% to samo, bo różni się tylko podaną ilością fps. Waga, pojemność maga, w ogóle cały opis jest taki sam. Jeśli na broń.pl nie stosowali żadnych "tricków" w stylu mierzenia na 0.12, to odpuść sobie tę klamkę, bo jest za mocna po prostu. PS. Wiesz chyba, że ta replika nie ma blowbacka? Edited March 3, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
CptGhost Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 ale ona nie ma mi sluzyc jako boczna :) wiem ze na boczniaka jest sporo za mocna. znam opinie o tej replice i serio jest bardzo mocna. klamka ma sluzyc do celów treningowych (dlatego biore bez GBB) no i na sciane :) a co do bron.pl - da sie zrobic tak, ze wplacam im 150 zł, a drugie tyle rozkladam na raty? jak juz mówilem - slabo stoje z kasa, a nie lubie czekać :) wiciok - po raz kolejny, wielkie dzieki :D Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 A no to w porządku, ale gdybyś kiedyś chciał jej używać jako bocznej, to będziesz musiał ładować częściowo wyczerpane kapsuły, co zmniejszy fpsy. Co do rat, to niestety nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
CptGhost Posted March 3, 2011 Author Report Share Posted March 3, 2011 temat do zamkniecia. dzieki WICIOKOWI :) pozdrawiam, i przepraszam tych, ktorych wnerwilem :P Quote Link to post Share on other sites
Guest (ID:6452) Posted March 3, 2011 Report Share Posted March 3, 2011 ładować częściowo wyczerpane kapsuły A jak się to robi jeśli wolno spytać...? Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Wszystko jedno, jak. Ważne, że to prawie nic nie da, bo w kapsule ciśnienie praktycznie się nie zmienia. Ubywa tylko ciekłej części co2, ale stan równowagi utrzymuje się aż do chwili, gdy cały co2 wyparuje. Tak jest w teorii. W praktyce zaobserwuje się pewien spadek fps przy końcu kapsuły ale głównie z powodu oziębiania jej zawartości przy strzelaniu. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 (edited) A to sry za wprowadzenie w błąd, uległem widać forumowemu mitowi :dry: Zresztą źle się wysłowiłem, chodziło mi oczywiście o częściowe zużywanie kapsuł przed strzelanką. Edited March 4, 2011 by wiciok Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts