kalach Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Witam. Zauważyłem że moje G36c z JG nie podaję wszystkich kulek. Gdy strzelam semi, kulka wylatuje raz na kilka strzałów, zaś gdy strzelam serią, to dopiero po 3-4 strzałach kulki lecą serią i też co jakiś czas zdarza się przerwa. Dwa magazynki (hi-cap'y) wygadają na sprawne, tak że to chyba nie ich wina. Gdzieś słyszałem że może to zależeć od złego ułożenia komory, ale z tego co widzę, to chyba nie da się jej źle ułożyć w body. Macie jakiś pomysł? Quote Link to post Share on other sites
Snipernr1 Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 Jakich kulek używasz Próbowałaś na innych magach typu mid-cap Jaki masz rof Czy prowadnica dyszy działa poprawnie Od kiedy to się dzieje ? robiłeś jakieś modyfikacje Czy temp, otoczenia ma wpływ na to zjawisko Kołnierz gumki cały Psikałeś coś do magów Jakiś zadziory widoczne gołym okiem Zabawa w zgadywankę jak wizualnie lub intuicyjnie do tego nie dojdziesz. Quote Link to post Share on other sites
zajaszcze Posted March 4, 2011 Report Share Posted March 4, 2011 (edited) Mam ten sam problem, i wiem, że dysza nie cofa mi sie do końca... Sprawdź stopień zużycia popychacza dyszy... Ściągnij adapter magów i sprawdź w jakiej pozycji znajduje się dysza po wystrzale... Edited March 4, 2011 by zajaszcze Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 sprawdź w jakiej pozycji znajduje się dysza po wystrzale... Nie po wystrzale ,a w momencie kiedy jest najbardziej cofnięta do tyłu ! W tym momencie kulka musi spokojnie bez oporu wlecieć do komory.... Quote Link to post Share on other sites
t0m3k Posted March 14, 2011 Report Share Posted March 14, 2011 pierwsza rzecz, jaką bym sprawdził to kołnierz gumki hop up. Raz się przejechałem na sylikonowym guarderze, okazało się, że gumka była niewymiarowa (!) za szeroka, rozciągnięta na kołnierzu. Cały czas zdarzały się podwójne i puste strzały. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts