Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Mundur na 14latka

Recommended Posts

Witajcie , znacie jakieś firmy/marki które produkują mundury na zamówienie. Chodzi mi o to że większosc mundurów/kamizelek taktycznych , są w rozmiarach na dorosłych facetów . Ja potrzebuję munduru na 160 - taki mój wzrost. Jeżeli znacie sklepy, macie linki to prosze o odpowiedzi

PS: Jeżeli wiece gdzie można kupic także rękawiczki taktyczne na małe ręce :D, kamizelki i ogółem części munudru na 160 , proszę o napisanie.

Brytyjski DPM - ma rozmiary na wzrost 160cm (najmniejszy). Jeśli troszkę workowaty to nie przejmuj się - na 6 feet tall monster też jest lekko workowaty [baggy]. ;)

Polecam allegro - taniej, niż na brytyjskim ebayu, a lepsze.

Sam mam milteca i jest jak narazie oki.

Mhm. To supciowo, że jest.... "oki".

Mój znajomy miał spodnie w rzygomarpacie milteca czy innego takiego i zapierał się, że wzór i wytrzymałość niczym nie różnią się od oryginału. Cóż, jak pomacał moje to mocno się zdziwił (i to nie ich zawartością).

za 19zl na allegro Flectarn ... na wzrost 160-165 sa takie rozmiary ... a jak bedzie za duzy zawsze mozna isc do krawca on ci za 15 zl to skroci im wymierzy ... jak mialem 14 lat to mi matka mundur skracala ;P i bylo wszystko OK ale 160cm majac 14lat hmm ile palisz fajek dziennie? :O

Guest gecko123

Moja dziewczyna ma 173, Marpat na długość S, w klacie XS, więc na 160 XS to jedyny wybór.

Ja nie mam 170, a M65 mam XS-R, kurtka w ramionach mogłaby być większa, a spodni nie mogę dopiąć na ostatni guzik. ACU mam S-S i spodnie są styk, a bluza akurat. Chodzi mi o to, że na długość ok, ale mogą być przyciasne