rammlied Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Witam Od jakiegos czasu zastanawiam sie nad kupnem repliki dokladnie interesuje mnie ak74 poniewaz najbardzie go lubie. Bardzo ladny jest cm 0.31 ale prosilbym o cos bardzie szykownego. I tu potrzebuje waszego doswiadczenia oraz wiedzy. Chcialbym zeby to byl ak od jakiejs dobrej firmy. Moge na niego przeznaczyc ok 1000zł. Jesli mozna to prosilbym o jakies propozycje i sugestie. Z gory dziekuje za fatygę. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 Zobacz na tego -> AK-74 Po zakupie wymieniasz w nim lufę na precyzyjną od Prometheusa albo Systemy i nową gumkę HU od Systemy. Możesz także poprosić Krakmanów o wymianę łożysk na te ->łożyska i masz kupę zabawy przez dłuuugi czas :icon_biggrin: Pozdro :) Quote Link to post Share on other sites
treyT Posted March 11, 2011 Report Share Posted March 11, 2011 (edited) Hm.. a co masz na myśli mówiąc "szykowny" ? Stary, jak masz tyle kasy, to inwestuj w np. cm.048 jak poprzednik napisał+tuning... @Edit Tutaj wyglądają tematy "witam, szukam broni do 200 zł, ma strzelać na 200 m i ma mieć co najmniej 400 fps" :D Edited March 11, 2011 by treyT Quote Link to post Share on other sites
Baxior007 Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Jeszcze bateria by sie przydala. Bo te Cymowskie padla... Quote Link to post Share on other sites
rammlied Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 A czy zamiast tego ak ktory podal kolega mozna np. cm.0.40c? I jeszcze jedno pytanie czy nie byla by lepsza jakas replika np. od TM? Quote Link to post Share on other sites
lubiemrowkojady Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Powiem tak, chińskie idą w fpsy, markowe w zasięg. Wybierz to, na czym ci bardziej zależy. Cm.040c może być, tylko tam masz body z gorszego metalu, co nie zmienia faktu, że wybór byłby dobry. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Od TM masz w ogóle bardzo dobrze repliki, ale raczej za trochę więcej niż 1000zł, a tą cymkę co Ci podałem to jest bardzo fajna. To jakiego AK wybierzesz zależy tylko i wyłącznie od Ciebie, my staramy się doradzić, dobrze kierując się ceną jaką podałeś. Skoro podałeś 1000zł to nie rozglądałem się nawet za tymi replikami uważanych za lepsze :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Powiem tak, chińskie idą w fpsy, markowe w zasięg..... 0_o ... :) :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
rammlied Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 A czy dobrym pomyslem bylo by kupienie np. jakiegos uzywanego TM i zrobienie go? Quote Link to post Share on other sites
Yfronus Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Jak to "Zrobienie" O.o? Quote Link to post Share on other sites
rammlied Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 Chodzi mi o wymiane uszkodzonych czesci jesli takie by sie znalazly i oddanie go do przegladu. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Właśnie! Jeśli byś znalazł takowe "uszkodzone" w TM :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
Laokoon Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Bierz Cymę. Bo jest metalowa. Możesz o niej dużo na forum znaleźć. Po prostu plastikowe AK to jest coś, do czego nie chciałbym się zbliżyć nawet, choćby nie wiem jak strzelało. Zanim ktoś "inteligentnie" odpowie... Mam 3 repliki TM, więc wiem, jak dobrze strzelają. I brałbym Cymę. Pozdrawiam, Laokoon Quote Link to post Share on other sites
Grabekk Posted March 13, 2011 Report Share Posted March 13, 2011 TM raczej za tą cene Ci się nie opłaca , chyba że pompkę jakąś od TM za 700+ :biggrin: a jak tak to cymkę jakąś , za 1000 zł masz bardzo duży wybór :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts