Piotrekill Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Kupiłem m4 od Boyi za 70 dych bez baterii + granatnik, kolba była urwana. Wszystko to poskręcałem kupiłem aku i trochę postrzelałem i sprzedałem za 200 stówki. Teraz szukam jakiegoś ak lub g36 lub mp5. Cena około 200-250 zł, najlepiej nowe lub z zaufanego źródła :>. Proszę o jakieś propozycje replik Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Nowego nic nie dostaniesz w tej cenie. M4, które miałeś nie zalicza się jeszcze do replik a do zabawek. Najtańsze repliki to MP5k Galaxy, AK47 Cymy (CM.028, CM.031), G36c JG i ewentualnie Glock18 CM. Znajdziesz je na taiwangun.com i zbrojownia.com.pl między innymi. Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Zapomnij, że za tą cenę kupisz coś dobrego. Lepiej dozbieraj sobie kolejne 200zł i kup CM.028, jedyny sensowny zakup za tą kwotę :) Quote Link to post Share on other sites
Maza94 Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Ewentualnie shotguna AGM ale to już nie AEG, tak to cm.028, byłoby dobrym pomysłem. Quote Link to post Share on other sites
you-dash Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Jeszcze dobrym rozwiązaniem jest gazowa beretta STTI ale ma słabsze osiągi niż AEGi. Quote Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 (edited) krótkie odpadają, w grę wchodzą szturmówki lub coś w tym stylu :> mp5 galaxy chyba mi nie podejdzie bo jestem dość duży 195 i mam długie ręce, więc troche będzie chyba niewygodnie. Co wy na to Mossberg M180 Tactical na zbrojowni. Ten sklep mi odpowiada bo mogę do niego szybko dotrzeć Edited March 12, 2011 by Piotrekill Quote Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 I tak galaksiaka nigdzie nie kupisz. Klocek cymy, albo używki, innego wyboru elektryków w tej cenie nie ma. Quote Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted March 12, 2011 Author Report Share Posted March 12, 2011 Napisałem do Krakmana i zbrojowni ( mieszkam niedaleko to sobie podejdę ) czy by mi nie sprowadzili Shota od AGM'u i parę magów. Jak sprowadzą będzie epicko :> Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 12, 2011 Report Share Posted March 12, 2011 Taiwangun Ci powinien sprowadzić :) a magazynki do tego shot-guna były kiedyś u nich w sprzedaży :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Piotrekill Posted March 13, 2011 Author Report Share Posted March 13, 2011 OK. Mail wysłany wczoraj, ale kiedyś ( rok temu ) pisałem do nich to nie chcieli sprowadzić, bo AGM zamknął fabrykę, nie wiem jak to teraz jest. Poza tym nigdzie po sklepach nie widzę tego modelu. Może ktoś kupował go ostatnio i ma jakieś info Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts