Fearior Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Witam , Przedstawię wam poradnik do czarnej taktyki (CQB) który podzielony jest na lekcje (nie uważam się za mistrza w tej dziedzinie więc błędy taktyczne proszę korygować) bardzo przepraszam za błędy ortograficzne . Postaram się na bieżąco dodawać kolejne części poradnika . Oto opis większości rzeczy : A tu lekcja 1: - wygląd Proszę miłego oglądania !!! Link to post Share on other sites
wiciok Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Widzisz, podstawowym problemem osób zakładających takie wątki, że oni nie chcą się szkolić w zakresie czarnej taktyki. Oni chcą na pamięć się nauczyć jednego schematu, dla jednego obiektu, przy z góry, sztywno założonym przeciwniku i własnym sprzęcie. Tak się nie da i nikt rozsądny się tego nie podejmie. Chcesz umieć "zrobić" taki budynek? Zacznij od podstaw - manualna obsługa broni, przejście na zapasową, praca w parze itd. Co Ci da rozrysowanie jak iść, jeśli nie wiesz jak bezpiecznie wejść na schody albo wyjrzeć za róg? Niestety, ale Foka ma rację... Opis ten idealnie pasuje do Twojego poradnika... Link to post Share on other sites
Kuba Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Niech ktoś to wywali, bo krew leci z oczu podwójnie - od błędów ortograficznych i merytorycznych. Na lekcji numer jeden proponuję przerobić słownik ortograficzny. Dopiero potem zacząć od obsługi broni i krojenia. Po bliższym przyjrzeniu się powyższemu, śmiem założyć się o dobra flaszkę, że autor swe wywody oparł na CS-ie albo innym FPP-ie. Bo wnioskując z rysunków, o CQB nie ma żadnego pojęcia. Z tego też powodu bliższe omawianie tego "czegoś" sobie daruję... Link to post Share on other sites
Fearior Posted March 21, 2011 Author Report Share Posted March 21, 2011 Racja każdy schemat musi być elastyczny a ja dałem sztywno narzucony obiekt i inne rzeczy (jak dla mnie najlepiej jest wrzucić granat dymny/błyskowy/lub wybuchowy i szybko opanować budynek strzelając do każdego napotkanego przeciwnika) @Kuba - przegrałeś "flaszke" nie oparłem tego na CS-ie albo innym FPS-ie :) ale co do błędów ort. masz racje aż krew zalewa Link to post Share on other sites
Kuba Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 (edited) Jak widać oprócz podstawowych zasad walki w budynkach (również "na kulki"), nie rozumiesz także tekstu czytanego i sarkazmu. I na marginesie, tych "granatów błyskowych', o których piszesz, to oczywiście używałeś w boju? Pytam, gdyż moglibyśmy wymienić się swoimi doświadczeniami w tym zakresie... (sarkazm) Edited March 21, 2011 by Kuba Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Racja każdy schemat musi być elastyczny a ja dałem sztywno narzucony obiekt i inne rzeczy Dlatego AT i inne jednostki specjalne trenują na różnych obiektach. (jak dla mnie najlepiej jest wrzucić granat dymny/błyskowy/lub wybuchowy i szybko opanować budynek strzelając do każdego napotkanego przeciwnika) :bialaflaga: Link to post Share on other sites
kaziustein Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Nie lubię pisać krótkich mało wnoszących postów.. ale po ogarnięciu tematu mogę wyklikać tylko jedno: :hahaha: Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Fearior ile masz lat?? Link to post Share on other sites
Foka Posted March 21, 2011 Report Share Posted March 21, 2011 Kurrrtyzana... 14 lat... Faktycznie to nie jest z CSa tylko jak na przerwie wejść w szkole do kibla nie brudząc się o ścianę. człowieku, nie ucz "ojców dzieci robić". Link to post Share on other sites
Recommended Posts