KajoMar Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Witam, Chciałbym sobie kupić jakiegoś kalacha do 400 zł. Kolega radził mi CYMY, ale znalazłem fajnego JG http://www.airsoftxtreme.pl/product-pol-44-AK-47-Tactical-JG512MG-.html Czy JG ma dobre repliki? Jeżeli CYMA ma lepsze to, którą polecicie? Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 CYMA robi lepsze repliki. Aczkolwiek i CYMA I JG to jest druga klasa replik. Aha i najważniejsze, to nie bierz ze stronki airsoftextreme, bo tylko kasy się pozbędziesz, a repliki nie zobaczysz. Pozdro Quote Link to post Share on other sites
KajoMar Posted March 23, 2011 Author Report Share Posted March 23, 2011 kolega tam kupował i nie było problemu. To które repliki CYMY? Lepiej te ze stałą kolba? Quote Link to post Share on other sites
Limaxu Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Wybór kolby to chyba do ciebie juz nalezy :P Quote Link to post Share on other sites
Pawelo Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Miałem tą replike, oceniam ją lepiej niż AK47 cymy, a strzelałem z niejednego egzemplarza. Lepsza kultura pracy, wydaje mi się że ciut słabsza sprężyna. Wykonanie praktycznie identyczne jak w cymie z tym że kolba ma fajną gumową fakturę. Ale za to jakie zajebiste risy :D Quote Link to post Share on other sites
Tomek_GGRS Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Dobrze, że koledze się udało ... czego nie może powiedzieć 200 osób z tego forum. Kolbę sam wybierz, albo gdzie wolisz mieć batkę czy pod deklem czy może w kolbie. Quote Link to post Share on other sites
KajoMar Posted March 23, 2011 Author Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Sprężyne można wymienić, ważne dla mnie ten przedni chwyt. Nie wiecie jaka to ma sprężyne? Chyba 110, ale nie jestem pewien. Jakie kulki do tego? da rade 0,25 guardera? Ja mieszkam w warszawie, wiec przyjde tam i kupie, koniec kropka. Edited March 23, 2011 by KajoMar Quote Link to post Share on other sites
Kacperasg Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 Njlepsza kolba stała ,kolba składana (akms) w tej wersji słaba jest koledze szybko się złamała. Quote Link to post Share on other sites
Eldron Posted March 23, 2011 Report Share Posted March 23, 2011 (edited) Cymka ma 110 przez co oryginał ma ok 360-380fps. i polecane są 0,23 kulki. Guardery są dobre i spokojnie możesz tylko do puki nie będziesz chciał zmieniać mocy repliki zakup 0,23g. Sam posiadam cyme i jestem z niej bardzo zadowolony. Edited March 23, 2011 by Eldron Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts