Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Oporządzenie - pytanie.

Recommended Posts

Jestem nowy w temacie.

Szukam oporządzenia , na długie patrole , w kamuflażu Woodland/olive , jako operator KM .

Zależy mi na tym aby było pojemne ( 6 magazynków do m4 , kilka granatów , jakieś manierki ew. camelbak , nadupnik ew. jakaś torba do przenoszenia racji , i jakiś plecak.

Myślałem nad LBV + pas lc-2 , 2 ładownice na magazynki alice , 2 manierki , buttpack , i plecak Alice Medium .

Czy macie jakieś inne propozycje ?

Chcesz być KMstą i nosić magi od mki? Trochę niezrozumiałe i głupie dla mnie :wink: Podepnij pod niego druma i jazda.

A jeśli chodzi o oporządzenie to jak najbardziej pas na miejscu. Lekki,wygodny i pozwala zabrać sporą ilość gratów. Jeśl zamierzasz kupić pas LC-2 i nosić na nim sporą ilość gratów,to proponuje od razu zakupić comfort pad'a.

Wszystko to co chciałbyś przenosić zmieścisz bez problemu na pasie,resztę pakuj do plecaka. Kamizelka jest moim zdaniem zbędna,nic na niej nie będziesz nosił,a będzie tylko przeszkadzać i ograniczać wentylacje.

Wiem, że zaraz zostanę zjechany ale niech będzie. Miałem kilka razy pożyczoną tą kamizelkę, u mnie sprawdzała się świetnie, aczkolwiek nie dźwigałem na niej nic poza 5 magazynkami do g36 i utility poucha.

Mój kumpel też zakupił Chińską kamizele i ma już ją rok, i trzyma się. Więc jeśli ostatecznie musisz to kup kamizele z taiwana, choć ja bym na twoim miejscu i tak pozbierał i kupił coś porządnego, ale to ja bym tak zrobił :wink:

No cooo Tyyyyy, Alice nie pasuje do M16. Zapodaj coś w olive ziom, to Alice to jakieś gówno na pewno. Rzeczywiście, PC chińskiej produkcji to wybór prawdziwego geniusza. W oliwce polecam http://www.clker.com/cliparts/7/0/9/8/1195437050735284924johnny_automatic_green_olive_on_a_toothpick.svg.hi.png , choć niektórym pasuje też czosnek zamiast papryki.