dazzoth Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 (edited) kupiłem razem batke firefox 9,6V z chin - znajomy zamawiał karabin to powiedzialem zeby mi przy okazji wziął baterie, no i to chyba był błąd. Bo jak sie teraz okazało bateria nie działa w ogóle, nie daje znaku życia na mikro. nie wiecie czy to może być wina kabli, czy bateria do wywalenia? Edited March 24, 2011 by dazzoth Quote Link to post Share on other sites
echelon_ Posted March 24, 2011 Report Share Posted March 24, 2011 Tak, to może być kwestia kabli. Weź multimetr albo sprawdź językiem ;) czy ma jakiekolwiek napięcie. Quote Link to post Share on other sites
dazzoth Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 jak kolega podłączał do mikro nic nie działało, natomiast jak ja dzisiaj podłaczyłem do chińskiej wolnoładowarki to ładuje nie wiem jakim cudem... Quote Link to post Share on other sites
LogaN Posted March 25, 2011 Report Share Posted March 25, 2011 Jeśli jego mikro ładuje inne pakiety, a tego nie i w dodatku jeśli ten da się ładować zwykłą ładowarką - niestety, ale najprawdopodobniej masz uszkodzony pakiet :/. Jeśli tak jest, to gdy odepniesz ten akumulator za kilka godzin, to będzie się w stanie oddać z niego jakieś 1-200 strzałów. Quote Link to post Share on other sites
dazzoth Posted March 25, 2011 Author Report Share Posted March 25, 2011 no zobaczymy wieczorem jak sie naładuje, przyoszczędziłem ze 30 zł na baterii a teraz żałuję ;/ Quote Link to post Share on other sites
white_pl Posted March 26, 2011 Report Share Posted March 26, 2011 Niekoniecznie. Jeśli walnięte jest tylko 1 ogniwo (najprawdopodobniej), to je wyjmujesz i masz batkę 8,4V ,no cóż trochę mniej ale zawsze to coś. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts