parkie Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 @Lobo Może Cię to zaciekawi ;) Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Przez bezdroża Tybetu szedł podróżnik. Nagle poczuł potrzebę wypróżnienia się. Zauważył kupkę kamieni. Skrył się za nią i dokonał defekacji. Po wszystkim wstał i poszedł dalej. Kiedy zapadł wieczór, rozbił namiot i położył się spać. We śnie pojawił się tybetański święty, który powiedział: - Pamiętasz, jak załatwiałeś dziś potrzebę za stertą kamieni? To był mój grób! Za karę przez tydzień będziesz cierpiał na ostrą biegunkę! Pamiętaj też, że jeśli komuś opowiesz tę historię - on też będzie przez tydzień cierpiał na ostrą biegunkę! Tak też się stało. Podróżnik nie przewędrował ani kilometra w ciągu następnego tygodnia z powodu ostrej biegunki. Po powrocie do domu opowiedział historię swoim przyjaciołom i ci również dostali tygodniowego ataku ostrej biegunki. Oni opowiedzieli historię swoim znajomym i sytuacja się powtórzyła. I tak krąży ta historia po świecie do dzisiejszego dnia... A dziś dotarła do Was!!! Quote Link to post Share on other sites
VIPER-RT10 Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Mars nam złagodniał coś ostatnio i już tak nie "gryzie" jak dawniej... pamiętam jak by to było dziś jak pisał iż funkcja moderatora to to samo co bycie cieciem od zamiatania chodnika :hahaha: Parkie fajne ale kto by później te łuski zbierał po forcie.... :dry: Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 (edited) Eee, raczej oszczędza Cię - ale nie powiem dlaczego. :dry: Pozdrawiam, Lambert Może Cię to zaciekawi ;) Tak średnio, ale mogliby w końcu przestać dukać po angielsku albo zmienić prezentera. Edited April 9, 2011 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 @Lambert: Młody wtedy byłem. Zbłądziłem. @Parkie: Motyw fajny, ale sporo więcej byś nabrudził w lesie. A poza tym coś czuję, że to będzie drogie. Nawet bardzo drogie. Tym niemniej rozwiązanie fajne chociażby na MilSim, albo dla mundurówki na treningi. Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Mars nam złagodniał coś ostatnio i już tak nie "gryzie" jak dawniej... pamiętam jak by to było dziś jak pisał iż funkcja moderatora to to samo co bycie cieciem od zamiatania chodnika :hahaha: Parkie fajne ale kto by później te łuski zbierał po forcie.... :dry: Na temat moderatorów, lub administratorów zdania nie zmieniłem. I żeby nie było, nie tyczy się to konkretnych osób czy tego akurat forum, tylko wszystkich forów. Jeśli można porównać moderatora do jakiekolwiek funkcji z życia rzeczywistego to według mnie najlepiej do dozorcy/ciecia itp. Moderator jest po to żeby utrzymywać porządek na forum. Jak ktoś nabrudzi to posprzątać i pilnować by było czysto tak żeby pozostali forumowicze nie musieli się przebijać przez syf i mieli ładnie posprzątane. Nie znam bardziej pasującego do moderatora porównania niż to które podałem. @Lambert, nawet ja nie wiem dlaczego miałbym kogokolwiek oszczędzać. Ostatnio nie pojawiają się na forum żadne kontrowersyjne postacie, ani wypowiedzi, więc i ja nie mam o czym dyskutować. W zasadzie prawie ze wszystkim zgoda, ale cieć/dozorca/sprzątacz nie umie zrobić tak.;p Wacol Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 "gospodarz domu" :icon_razz2: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
abdulwisimulaga Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 "Anioł"..... Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted April 9, 2011 Report Share Posted April 9, 2011 Asenizator. Znaczy to samo i brzmi uczeniej.;p Ale bycie asenizatorem nie daje tego wspaniałego uczucia na myśl o tym, co pomyśli sobie druga osoba, kiedy zobaczy, że jej post został uznany za bełt intelektualny i znika w odmętach forumowego śmietnika.;p Rany, tak się małostkowo nadymam, że zaraz odlecę.;] Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Tej, Wacol nie zrozum mnie źle bo się już trochę znamy i wiesz, że nie mam nic bardzo złego na myśli... Ale kogoście dali na moda ja się pytam? Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 No właśnie. Nawet nie wiesz Eliaszu, jak bardzo mnie Ciebie brakuje. :icon_biggrin: Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Daj spokój Eliasz. Fajnie będzie.;] Quote Link to post Share on other sites
qurcz Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Lamberta! On ma wmontowaną klawiaturę w ramieniu, a w oku wyświetlacz. I z tyłu antenka wi-fi. Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 @Lambert- kurde a miało byc bez comming-outa ;( Ale swoją drogą wczoraj miałem przyjechac na strzelanie, tylko batki chyba mam padnięte na amen - bo nie trzymają za długo już ;( I jak w zeszłym tygodniu sobie ładowałem to się okazało, że siedem dni to za dużo dla nich :( :( :( Ale następny weekend - kto wie... Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Ale kogoście dali na moda ja się pytam? No właśnie też patrzę i patrzę i patrzę i szyderczo się za śmiałem. Wacol powodzenia a i moderator to tak nie bardzo powinien się przechwalać co może a co nie, musisz działać w trybie Stealth. Nie mniej powodzenia. A co do wypowiedzi Marsa to nie sposób się nie zgodzić, moderator - cieć od sprzątania, jedna z najbardziej nie wdzięcznych prac społecznych jakie można wykonywać od co. Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 @Antol: Żeby nie było, to ja się tym nie chwalę z własnej małostkowości, jeno sprowokowany zostałem. Żeby się dyskusja nie wywiązała, to bym o tym nie wspominał w ogóle, bo takie chełpienie się tylko mnie drażni. A podpis pod postem Marsa wydał mi się zbyt atrakcyjną formą riposty, żeby z niej zrezygnować.;p Więcej nie będę.;] Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 10, 2011 Report Share Posted April 10, 2011 Lamberta! Ty lepiej nie strasz, bo Cię zbanują! Poza tym, ja mam syndrom gwiazdy, egocentryka i moralizatora. I jestem leniwy. Pozdrawiam, Lambert @Lambert- kurde a miało byc bez comming-outa ;( Bo wiesz, za chwilę nikt Cię nie pozna na ogólnej.. :icon_cry: Quote Link to post Share on other sites
fooze Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 w specu znów szukają pracownika... nieraz to można im zazdrościć wiedzy i pracy, ale jak się zobaczy w jakim tempie pracują to sie odechciewa xd zapieprz tam maja caly tydzien jak w biedronce :p http://www.youtube.com/watch?v=qv3i-zVIb44 Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 "... Kwalifikuje go do kategorii "A" - zdolny do czynnej służby wojskowej." Cieszyć się, czy płakać ? Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 w specu znów szukają pracownika... nieraz to można im zazdrościć wiedzy i pracy, ale jak się zobaczy w jakim tempie pracują to sie odechciewa xd zapieprz tam maja caly tydzien jak w biedronce :p Jeśli hobby zmienia się w pracę, to już nie jest hobby. "... Kwalifikuje go do kategorii "A" - zdolny do czynnej służby wojskowej." Cieszyć się, czy płakać ? A Ty się chwalisz czy żalisz teraz?, bo nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
parkie Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Chwalić nie ma się zbytnio czym, żalić też nie. Po prostu sobie napisałem :) Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Niech będzie mrocznie Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Nie tej, lepiej być inwalidą z D... Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 Fajne! Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Saba Posted April 11, 2011 Report Share Posted April 11, 2011 FLC: A byłeś na koncercie w Bluenocie? Była miazga :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts