mars_ Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Ja w ich wieku miałem koło 60... Chyba nadwagi. Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 :hahaha: :hahaha: :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Wiecie, że Wasze uprzejmości mogły by pasować do czegoś w rodzaju dialogu zasłyszanego na dużej przerwie podczasz zajęć odwykowych dla lubiących podjadać, nie? Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 Wiecie, że Wasze uprzejmości mogły by pasować do czegoś w rodzaju dialogu zasłyszanego na dużej przerwie podczasz zajęć odwykowych dla lubiących podjadać, nie? Pozdrawiam, Lambert Wiesz z doświadczenia? ;) Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 (edited) Spierdalaj! Edited February 24, 2014 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 heheheh sam se pobiegaj :) Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 a wiecie co, tak sobie was czytam i chyba od marca też odkurzę repilkę :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
~FOX~ Posted February 24, 2014 Report Share Posted February 24, 2014 ..aż się miło czyta :D Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 (edited) Taa.. Coś mnie się zdaje, że na tym spotkaniu będziecie wyglądać jak sektor dla weteranów podczas obchodów Dnia Niepodległości lub, co gorsza, inny festiwal zdrowej żywności! :) Pozdrawiam, Lambert Edited February 25, 2014 by Lambert Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Lambert, na festiwalach zdrowej żywności są sami chudzi ludzie, a z tego co tutaj czytam to nikomu z nas to nie przygrozi :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 No dobra, napisałem z głowy czyli z niczego bo nigdy tam nie byłem - zatem niech to będzie festiwal smaku, najlepiej amerykański! ;) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 @mars - ja przynajmniej, żeby poczuć wiatr we włosach nie muszę rozpinać rozporka. Quote Link to post Share on other sites
wilq1979 Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Jako młodszy gracz i Was szanujący, dam Wam fory na strzelance. :icon_mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Normalnie maszyna czasu. Quote Link to post Share on other sites
mars_ Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Eliasz za to jak rozporek rozepniesz to Ci makaronik z wiatrem powiewa ;) Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 No dobra, napisałem z głowy czyli z niczego bo nigdy tam nie byłem - zatem niech to będzie festiwal smaku, najlepiej amerykański! :icon_wink: Pozdrawiam, Lambert A dlaczego amerykański? Ewentualnie skrzydełka na ostro albo żeberka barbecue mogą być, ale reszta jakoś mnie mnie nie jara. Zróbmy taki śródziemnomorski :icon_biggrin: Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Chodziło o wygląd uczestników, Krzychu a Ty już się ślinisz na żarcie! ;) Czyli dobrze sobie wyobraziłem.. Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Normalnie maszyna czasu. Brakuje jeszcze tej jakiej tam było Nenyi albo tej co różowy granulat sypała ilościami hurtowymi, za cholerę nie pamiętam jak się zwała. Quote Link to post Share on other sites
Lambert Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Ja pamiętam. Johnny Stick! :) Pozdrawiam, Lambert Quote Link to post Share on other sites
J.K. Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Brakuje jeszcze tej jakiej tam było Nenyi albo tej co różowy granulat sypała ilościami hurtowymi, za cholerę nie pamiętam jak się zwała. Wiem, że łezka ci się w oku kręci, jak przypominasz sobie te flejmy, ale uwierz mi - nie brakuje ci ich ani trochę.;p Quote Link to post Share on other sites
FLC Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Chodziło o wygląd uczestników, Krzychu a Ty już się ślinisz na żarcie! :icon_wink: Czyli dobrze sobie wyobraziłem.. Pozdrawiam, Lambert Oj tam oj tam - w woodlanda już się nie wbiję pozostaje flectarn albo alpfentarn więc na ja na hamburgera nie będę wyglądał, a co do żarcia to dziś na obiad zrobiłem rewelacyjnego dorsza w cieście francuskim. A na deser news który mnie mega rozbawił http://www.altair.com.pl/news/view?news_id=12749 A my tymczasem kupujemy F-35, bo nas stać :hahaha: Quote Link to post Share on other sites
Antol Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 Wiem, że łezka ci się w oku kręci, jak przypominasz sobie te flejmy, ale uwierz mi - nie brakuje ci ich ani trochę.;p Wiesz nie jestem moderatorem który musi czytać 3 strony na minutę ;) Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted February 25, 2014 Report Share Posted February 25, 2014 @mars- kurde - już na tamtą uwagę znalezienie riposty zajęło mi kilka godzin... to tutaj chyba z 2 dni będę wymyślał :( Już się nie ma tej wprawy... Quote Link to post Share on other sites
Ivo_Meleskevic Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 Brakuje jeszcze tej jakiej tam było Nenyi albo tej co różowy granulat sypała ilościami hurtowymi, za cholerę nie pamiętam jak się zwała. przypadkiem chodzi o Panią od białych sznurówek i czystości rasowej?? Quote Link to post Share on other sites
eliasz Posted February 26, 2014 Report Share Posted February 26, 2014 (edited) O Aleksandrękg chodzi czy jakoś tak. Chyba nie była taka fajna jak piszesz Ivo... Lubiła opisywać co ma na obiad. Edited February 26, 2014 by eliasz Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts